Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

28. 9. 10

Kreativni studio...

...kjer se uresničujejo sanje...

Končno boste lahko pokukali v moj kreativni kotiček - vse od začetka do konca.

Preden je nastal, je bilo potrebno dobro preštudirati, kaj potrebujem in kakšna postavitev bi bila najbolj praktična. Saj veste, da se ne spotikate ob reči na tleh ali polivate barvo ob prvem zamahu z roko :)


(načrtovanje kreativnega studia)

Sedaj, ko je že v uporabi, pa vem, da sem si organizirala prostor po mojem okusu in potrebah, in da nočem več iz njega!!

Več o nastajanju mojega kreativnega kotička na www Dom in Stil, ko kliknete na tole povezavo:


Vas še kaj posebej zanima, kar nisem napisala v prispevku? Z vprašanji na plan! :)

Seveda pa že komaj čakam, da slišim vaše komentarje in preberem, kako ste si sami uredili svoj kreativni, delovni ali 'samo vaš' kotiček.

3 komentarji:

HRANDICA pravi ...

Neverjetno, kako si zadnje čase pridna in produktivna na veliko (saj ne da prej ne bi bila :).Samo zadnje čase je vse tako pompozno ali kako se že reče.
Tale studio izgleda dokaj velik in omogoča neomejeno gibanje v ustvarjanju. Krasno!
Ogledala sem si tudi tvoj "laboratorij" in vse je dodelano u nulo. To je terjalo najbrž veliko tvojega časa. Izdelki pa so cart, cart...
Vse pohvale.
Pisane jesenske pozdrave z germanskega konca.

Anonimni pravi ...

odlično!!!

Vladuška pravi ...

Me to res zanima, ker si sama svoj kotiček selim iz Mute v Maribor in bom pustila nekaj pohištva tam, tukaj pa tudi ne bi rada nekaj kar nametala. Sploh ne vem kaj bi. Si grem pogledat kako si se ti spopadla s tem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!