Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

21. 09. 10

PoplaveDo kod je segala voda...... ali zapisi (spomini, opomini?) na fasadah...Upam, da ste poplave prestali na suhem.

3 komentarji:

Snežinka pravi ...

Uf, tle pa ni nič luštno za pogledat...samo,ko pomislim, da so mnogi zapustili hiše zaradi te poplave..kar kurjo polt dobim od groze....upam, da bodo kmalu v varnem domu.

Vladuška pravi ...

Tile merilci me vedno nekako stresejo še dodatno. Si sploh ne morem predstavljat kako je to bilo vse pod vodo. Kolikor je narava lepa, je lahko tudi grozna. Pred vodo pa sploh imam nek rešpekt, zato imam tudi do morja zelo spoštljiv odnos.

hali pravi ...

Ja, res je grozljivo pogledat tele merilce. Tudi jaz imam, zaradi raznih neprijetnih zadev, ki so se nam dogajale, ko smo se preselili v hišo, pred dežjem in vodo malo strahu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!