Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

28. 1. 12

Ta blog se seli!

Kot ste verjetno opazili, se na tem blogu že nekaj časa ni nič zgodilo. Vzrok nekateri že poznate, nekateri morda še ne. Moji zapisi se selijo na novo lokacijo - tukaj:

CreatissimoLab Blog

Ker ta blog ne bo avtomatično preseljen na novo lokacijo, vas prosim, da se na RSS novičke prijavite tam, prav tako se morate na novo prijaviti kot spremljevalci, da boste na tekočem in obveščeni o mojih objavah.

Upam, da vas teh nekaj korakov ne bo odvrnilo od tega, da me še naprej zvesto spremljate na moji poti in delite z mano navdušenje nad ustvarjalnim procesom in kreativnim mišljenjem. Hvala in se vidimo tam!

Srečno!

1 komentar:

HRANDICA pravi ...

Pogumno naprej :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!