Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

23. 09. 10

Pri sosedi - 2.del

nadaljevanje objave

...zaradi ponosa na tradicijo, ki se opazi, kamor koli se ozreš...pri majhnih ali velikih...in še starejših...ob kozarčku...ali sodčku...So vam všeč običaji ali jih ne prenesete?

3 komentarji:

Maja pravi ...

Joj, je moj sin za rojstvo dobil "ganz" ta prav komplet tehle jerharic, pa srajce in štrikanega lajblča od šefa mojega ex. Sem mislila, da me bo pobralo. Nekao si nisem mogla kobacavčka predstavljati v jerharicah, je pa res, da so neuničljive!

McCrafty pravi ...

Ko smo bili v Minimundusu, se je ena babica sprehajal z vnučko v obleki v istem stilu....pa priznam, da mi je bilo prav čudno :)...luštno za pogledat, amapk jaz je ne bi oblekla :)

Vladuška pravi ...

Vsekakor so mi običaji zelo všeč in v veselje mi je pogledati ljudi, ki so na to zelo zelo ponosni in pokažejo tudi z oblačili.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!