Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

28. 2. 11

Vaša skrivnost

Medtem ko si zdravim smrkanje, kihanje, grlobol in dvojne sinuse, ki me ne spustijo blizu računalnika, vas prepuščam vam in vaši skrivnosti... Uživajte!

Your secret from Jean-Sebastien Monzani on Vimeo.

5 komentarjev:

moi pravi ...

Čimprej ozdravi!

Pa hvala za čudovito potovanje!

Vladuška pravi ...

Krasen način, ki te spomni, da je treba vsaki dan misliti na to, kar si najbolj želimo, saj tako prenašamo našo skrito željo v svet in ji omogočimo, da se nekega dne pa vendarle uresniči. Krasen video. Tebi pa želim čimprejšnje okrevanje za nadaljnje podvige.

Kristina pravi ...

Čudovit video, ravno to sem potrebovala. Hvala. In hitro okrevanje ti želim.

Bubamara šarena pravi ...

Nisam uživala samo te 4 minute koliko je trajao filmić, nego me inspirirao da malo drugačije gledam na današnji dan, i potražim ono skriveno u meni što želim.
A tebi želim da što prije ozdraviš!

Helmi pravi ...

Beautiful film, Ilove vimeo. Thanks for sharing.
grt, Helmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!