Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

14. 2. 11

Srčno

Prisrčno hvala vsem, ki me s srcem spremljate na blogu, na FB strani in na Twitterju.



Le kaj bi brez prijateljev, kajne?
Pokažite svojim prijateljem, da jih imate radi! Če ne veste kako, poznam recept: knjižica Mačji recepti z mišjo prilogo.



Takole so zapisali o njej:
"V prikupni knjižici Mačji recepti z mišjo prilogo nam mačke in miši prijazno zaupajo napotke za trdno prijateljstvo in iskreno ljubezen."

Če pa vas zanimajo drugačni recepti...

Vas zanima, kako so v starih časih nastajali valentinovski cukrčki in kje so se našli? Prepričajte se sami z ogledom fotografij iz mojega starega foto-albuma:


(vroča ljubezen?)


(ki stiska srce?)


(kakšen okus ima pa vaša ljubezen?)

Imejte se radi - za valentinovo in vedno!

*
PS: V prejšnji objavi pa še vedno čakam na vaš kreativni izraz... Kaj nič ne ustvarjate?? Pokažete lahko več idej, če se ne morete odločiti, katera je tista 'ena' ;)

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Joj, ja, sem rekla, da se bom vrnila, pa sem pozabila. Tole si moram prav zapisati :) Valentinovo pa nekako nisme posvojila, vsekakor pa velja, da je treba tistim, ki jih imamo radi, to tudi povedati in pokazati.

Anonimni pravi ...

Sve najljepše ti želim za Valentinovo!
Pusa.

Bubamara šarena pravi ...

Valentinovo mi je zadnjih godina otišlo u totalnu komercijalnost (vjerojatno samo ga zato i "uvezli"). Više mi se sviđa sama početna ideja. I što ima loše u tome da to bude samo topli zagrljaj, jednostavna poruka i jednostavno volim te!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!