Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

9. 2. 11

Kaj lahko naredi ustvarjalnost?

Ustvarjalnost nima meja!



Pokažite nam svojo navdihujočo, brezmejno ustvarjalnost! Vpišite se na seznam v tej objavi, tako, da vnesete url povezavo do tiste objave, slike ipd., ki se vam zdi, da bi nas najbolj navdušila in ki se vam zdi najbolj ustvarjalna. Hvala! (vpis je možen do 9.3.2011)



Ustvarite si čudovite dneve!

PS: še tale teden in naslednji, potem pa upam, da se bo moja krogla, ki ste jo potisnili naprej prav vi, kotalila v zmernejšem tempu :) (beri: in potem tudi bolj pridno komentiram na vašem blogu)

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Ustvarjalnost resnično nima meja in je področje, kjer si vsakdo od nas upa, vse do konca in še naprej :) Za ta vpis pa moram malo pobrskat, se še vrnem :)

Andreja pravi ...

Ja, ustvarjalnost brez meja!
Treba bo razmislit :-))

Bodeča Neža pravi ...

Jaz pa sem takoj vedela kaj objaviti. Tale gospod je živa priča o tem kako lahko ustvarjalnost premika meje tega kar mislimo, da je nemogoče. Ko se prvič srečaš z njegovimi idejami, ga je kar težko resno jemati, ampak gospod misli smrtno resno.

Lep dan vsem ustvarjalnim dušam

HRANDICA pravi ...

Dober prispevek o kreativnosti. Spomni me, da ni kreativnost le držanje svinčnika in barv :).
P.s. Kam pa naj bi se vpisovali?Ne najdem povezave oz. seznama.:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!