Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

12. 5. 10

Metulji?

Ste letos videli kaj metuljev? Jaz sem jih tako malo, da bi jih lahko preštela na prste :(.
Pogrešam jih.

Zato sem si jih pričarala kar sama.



Najdete jih na www Dom in Stil, ko kliknete na povezavo:

Kadar najdete metulja, ki ne more leteti, mu pomagate tako, da ga vzamete med dlani in ga s pihanjem tople sape v dlani ogrejete. Metulj leti le, kadar mu je dovolj toplo :).

8 komentarjev:

Urška pravi ...

najbrž bo to to. premrzlo jim je še ;)

Vladuška pravi ...

Neumorna si in polna idej. Veš da se mi tvoje objave in fotke včasih kar sprehajajo po glavi in iščejo papirnato obliko. Prej ko slej najdem spet kak navdih pri tebi:-). Odlično izgledajo ti metuljčki in tista svetilka-prekrasna je.

P.S. Vsekakor bom zelo zelo vesela, ko se boš udeležila kakšnega našega izziva. Mi je pa popolnoma jasno, da si polno zasedena, to je videti že pri tvojih objavah. Verjamem pa, da je v ozadju dela še veliko več. Bodi lepo.

Tanja pravi ...

Super ideja in še boljša izvedba. Z veseljem jo bom uporabila v svojem domu, da si vsaj tako polepšam te deževne dni. Žal pa povezava na 2. dokument na strani Dom in stil ne deluje. Ne vem, če imaš na to kaj vpliva, mogoče lahko vsaj urednike strani obvestiš.

Creatissimo pravi ...

Pravijo, da je sedaj popravljeno. Hvala za opozorilo, Tanja :)

Maja pravi ...

Kadarkoli vidim metulja, se spomnim na makedonsko besedilo, ki smo se ga morali naučiti pri srbohrvaščini v 5. razredu. Morda se tiste, ki ste približno mojega letnika spomnite: Majčice, si vativ peperugita pred vrata... Ali nekako tako...

Darja pravi ...

zelo lepe zadeve! kar tako naprej!

Leptir (Nataša) pravi ...

Prekrasno! Isprobat ću čim budem imala malo vremena. Hvala na ideji :-)

Anonimni pravi ...

Ja, Maja, tako gre... in potem naprej: vidi, koliko je ubava i bela...ta ne stoiše na cveče, kako što stojiše peperugite vo parkot, ta si besi mirnička...jas si ga sobv naločinjatat, da ne tropat, odem poleka,poleka, da me ne čuje...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!