Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

7. 05. 10

Ljubi kraj (v kamnu)

Najraje si odpočijem med starimi, utrujenimi hišami in morjem zelenja okoli njih:

Čas se ustavi, mestni vrvež je pozabljen... Prišel je čas za božanje trav, preštevanje razpok med kamni, poslušanje čebel pod cvetočim drevjem in žvižganje z žvrgolečimi ptiči.

Toda to je le delček mojega ljubega kraja. Več sledi prav kmalu...
(Ali uganete, kje je to?)

Kaj pa vaš najljubši kraj?

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Vedno, ko zagledam da imaš novi post, vem da bom navdušena. Tako pač je in kdor zna s fotoaparatom pač zna :-) Prečudovite fotografije.

Ne bi vedla kje je to, kak tvoj domači kraj mogoče :-)

Sama nimam najljubšega kraja, bolj kakšne kotičke, ljube poti. Najraje pa sem na svojem balkonu, sploh zdaj, ko je urejen in gledam kako raste, kar sem posadila.

HRANDICA pravi ...

Hm, če so zraven trte, potem mora bit zeeeelo zanimivo. Mogoče kakšen del kozjanskega, hm?

Jaz ljubim predvsem morsko pokrajino. Modrina me umirja, šumenje me odpelje drugam, pogled na vijolično sivko pa vedno znova osreči.

Anonimni pravi ...

Ja tudi meni nadvse ljubi kraj. Mir, mir in še enkrat mir. No poleti mogoče za spoznanje malo manj, ampak še vedno super.
To so Radenci. Kolpa je zakon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!