Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

20. 5. 10

Kreativni proces...

...na moji mizi ...enkrat ta teden:



Nastajajo Drobižki, ki pojejo hvalnico polju, zemlji in slovenski tradiciji.

A vi tudi kaj ustvarjate, da ste tako tiho?

7 komentarjev:

Urška pravi ...

tut. vse napol :D super mizico maš.

Hali pravi ...

mhmhm ustavrjamo, kako da ne, samo časa za objavo ni, pa fotke slabe, pa še in še zadev, ki so se "poklopile". Kako lepo imaš vse pripravljeno, a to zmeraj ali samo za fotografiranje :-)

K pravi ...

Tudi, ampak za spremembo tako intenzivno z besedami, da malo časa zmanjkuje za drugo ... Kako pisan nabor materiala imaš na mizi, prav strašansko me zanima, kako gre to skupaj in kaj nastane iz vsega skupaj.
Kitty

Creatissimo pravi ...

Ker so bili Drobižki na pol že narejeni, je na mizi 'le' toliko materiala kot je potrebno. Včasih ga je več, ker ja, za 'mešano' tehniko rabiš res vseeeee soooorteeeee ;). Vedno kaj manjka! Imam pa rada vse pošlihtano in na dosegu roke, zato je moja roba v mobilnih predalih, ki so na (veliki) mizi, ko jih rabim in pospravljeni v omarah, ko jih ne rabim. Priročno (no, vsaj zame)! O mojem kreativnem brlogu in sistemu, ki sem ga ubrala pa kdaj drugič, če bo seveda koga zanimalo ;).

K pravi ...

Hehe, to, da rabiš vse sorte, vem - samo da jaz vedno tekam z enega konca bajte na drugega. Komaj čakam, da vidim, kam pridejo tiste perlice.

Vladuška pravi ...

Jaz bolj ustvarjam v mislih še zaenkrat. Je pa na mojem seznamu kar nekaj stvari, tako da bom morala biti pridan ta vikend.

Me prav zanimajo ti drobižki, kot tudi tvoj kreativni brlog in sistem v njem. Tudi sama imam rada vse na dosegu roke, ko delam.

MarikaGabez pravi ...

Kakšen red in disciplina!....je bilo prvo, kar me je prešinilo. Ko gledam tako urejeno mizo, me je kar sram, ker moja je......


Komaj čakam teh drobižkov, da skozi fotografije zapojejo pesem, o kateri si pisala. In kreativni brlog.....sistem.....to me tudi zanima. Sama namreč vse bolj ugotavljam, da nimam nikakršnega sistema. Vsake nekaj mesecev vse spremenim in potem nikoli ne vem, kje kaj imam.

Resnično poklon nad takšno urejenostjo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!