Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

15. 08. 11

Več

Bliža se september in s tem tudi kakšna objava več na blogu. Počasi. Več objav boste našli na 'svežem'  CreatissimoLab Blogu, zato vas vabim, da vačkrat pokukate tja ali se pofočkate kot spremljevalci…

Danes vas tam čaka nova objava, morda zanimiva za ustvarjalce, ki radi pogledajo na ustvarjalne mize drugih ustvarjalcev ;) Več zanimivih objav sledi!!

Drugače pa se tam, na spletni strani, najde še kakšna žalostna vest ali vabilo; zato vabljeni na obisk in h komentiranju, izmenjavi mnenj…

Izkoristite poletje in dopust do zadnje minute in si napolnite ustvarjalne baterije s svežimi, iskrivimi idejami. Uživajte! 

3 komentarji:

HRANDICA pravi ...

Že kukakm na "sveže", občudujem pa tole fotografijo, ki se je ne morem nagledat.
Pozdravček

Anonimni pravi ...

Krasna fotografija lavande, drago mi je dfa si ponovo sa nama!

Lijep pozdrav iz Rijeke:)

Vladuška pravi ...

Tale fotografija mi je tako zelo všeč. Sem pa komaj zdaj prebrala, da niste dobili nič občinskih sredstev :((( Mi je res žal, upam da se najdejo še kakšni drugi sponzorji. Držim pesti.

Si pa želim, da bi kdaj šle skupaj kam v naravo, vsaka s svojim fotoaparatom :) A ne bi bilo zabavno? Lepo bodi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!