Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

29. 7. 11

Visoko

Letošnje poletje smo nekam visoko. Presegamo svoje sposobnosti, stremimo visoko, zastavljamo si visoke cilje…

Celo letošnji dopust je bil nekam visoko, kar dokazuje fotografija. Srečali smo se s prvim novozapadlim snegom (na dan obiska 20 cm, kasneje pa 40 cm), plezali in predvsem pozabili, da je poletje ;)

Poročilo z dopusta v sliki in besedi seveda sledi…

Ta teden, vse do jutri, pa si nadgrajujem možgane z možgani. Cel teden, dan na dan, uro na uro – možgani, možgani, možgani. Super zanimivo, super veliko informacij, plezanje v znanju in izkušnjah, a tudi utrujajoče. Le kako posrkati vase čim več??

Hkrati pa še seganje po novem znanju na e-tečaju o pisanju… Dela čez glavo, domačih nalog na pretek… Visoki cilji? Morda pre-visoki? Hmmm, bomo videli…

Še dobro, da ste večinoma na dopustu in ne pogrešate mojih objav ;). Uživajte še zame!

 

PS: Kot vedno, odgovor na uganko (v prejšnji objavi) najdete na CreatissimoLab FB strani. Hvala za sodelovanje, se mi je zdelo, da tokrat ne bo težko… Posebej hvala Barbi za koristne informacije – tako poučno sodelovanje mi je zelo, zelo všeč :). Še kdaj, sploh, če bo objava s kraja, ki vam je domač in nam o njem lahko poveste tudi kaj zanimivega in iz lastnih izkušenj.

Se beremo, ko se postavim na noge :).

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Ja sam se vratila sa odmora ali ubro ću opet potražiti još malo sunca i mora...
Bez obzira što je ljeto više volim zimu,planine... i sve što je na tvojoj ljepoj fotografiji.

Lp:)

Vladuška pravi ...

Zagnana, pridna in polna energije kot vedno. Si pa nisem mislila, da bom tako kmalu videla letošnji sneg na fotografiji. Prav zabavno. Uživaj in malo si le odpočij.

Barbi pravi ...

Uuu, sneg. Kako fino. Bolje sneg kot tale dež. Mene pa čakajo ledeniki naslednji teden.

Glede poučnega sodelovanja pa z veseljem pripišem kaj, če le vem, o čem teče beseda. In letos kar dobro spoznavam Slovenijo, tako da so mi take uganek super všeč.

Pridem prebrat in pogledat poročilo z dopusta. :)

Tanja E. pravi ...

No, tole pa je pravi kontrast minulemu vročinskemu valu. Super. Uživaj! LP:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!