Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

17. 6. 11

S polno paro…

Kadar imamo največ dela, si ga naložimo še več! Tako je to pri nas.
Morda ste že zaznali pomanjkanje objav. Še bolj verjetno ste zaznali pomanjkanje komentarjev na vaših blogih. Da o kakšnem produktivnem izdelku sploh ne govorimo… No, vsaj tako, na prvi pogled…

Naj vas potolažim. Še sem živa. Tudi vaše objave sem označila z zvezdicami in pridejo takoj, ko bom bolj prosta, na vrsto, da rečem kakšno besedo ali dve.
Čeprav ne hodim v šolo ;), pa lovim te zadnje dni pouka kakor se le da. Seveda ste uganili: projekt fototerapije (raziskovalna skupina) bo imela počitnice, zato je zame to čas, ko pišem poročila, zahvale, analiziram, upoštevam nasvete mentoric itd., itd. Šele potem bom otroke spustila na počitnice. Priznam, malce so me prehiteli dnevi, a bo že. Če ne drugače, bomo uvedli kakšno (neplačano) nočno izmeno :).

Hkrati pa je to čas planiranja jesenskih poslov. O tem ne bi govorila, ker je to nekako takole: ogromno dela za komaj opazne rezultate. Razpisi so sploh vzorčni primerek te trditve.

Nikoli zadovoljna s svojim delom (itak se da vedno narediti še bolje, a ne??) se bom čez poletje (natanko tri mesece) pridno izobraževala, da postanem še boljša, kvalitetnejša, strokovna… Sem mislila, da bo šlo počasi, pa me že čaka precej obsežna domača naloga (in glede na to, da je v angleščini, računu dodajte še 'na kvadrat'). Pa smo komaj začeli!! Uh!

…in ostale drobnarije…

(nekaj se kuha) 

Najpomembnejša sprememba pa je ta (nekateri ste jo že zaznali na mojih drugih kanalih obveščanja ;) ), da so me pogovori s starši otrok (s fototerapije), mentoricama in z določenimi osebami spodbudili, da spregovorim o konkretnih receptih, nasvetih, razmišljanjih, ugotovitvah itd. iz mojih izkušenj, ki bi koristile vsem nam. Tako se je rodil nov blog (na temeljih angleškega 'creatissimoineng' bloga, ki bo počasi zaprl svoja vrata), pod streho Creatissimo Laboratorija.
Zaenkrat tale Creatissimo blog (po domače) ostaja – na njem bodo bolj sproščene in manj pomembne teme, lepo pa vas vabim, da se naročitete na novičke z novega Creatissimo Lab Bloga in se pofočkate med spremljevalci bloga. Proooosim! :) PS: blog bo kramljal z vami v dveh jezikih… 

Torej, toplo vabljeni na nov blog:

Tukaj se lahko direktno prijavite na RSS novičke: klik na novice s Creatissimo Lab Bloga

Povod za to je bilo tudi vabilo za blogogostovanje na enem od tujih blogov, a o tem bom rekla kaj naslednji teden, ko se bo bližal čas objave.

*

Rada bi se vam zahvalila za vse vaše komentarje, še posebej vaša razmišljanja ob mojih objavah, ki me spodbudijo k novim razmišljanjem in drugačnemu pogledu na svet. Hvala, ker kljub temu, da redno ne komentiram vaših objav, pridete na obisk in si vzamete čas, da napišete besedo ali dve. Hvala, ker spremljate moj blog; res bom vesela, če se mi boste pridružili na Creatissimo Lab Blogu, saj bi si želela slišati vaša mnenja, vaše izkušnje, vaša razmišljanja tudi tam. Se vidimo?

Lep dan in še lepši vikend vam želim! (Mi danes praznujemo! – kaj, pa boste morali prebrati 'med vrsticami' na ta novem blogu ;) )

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Blog na engleskom mi je prekrasan,zanimljiv... sve pohvale!
Fotke neba su krasne!

Kiss i ugodan vikend:)

Vladuška pravi ...

Res si neverjetna s svojim zagonom in energijo, ki ti je ne zmanjka. Vidim, da bodo tvoje počitnice zelo delovne, ampak kljub vsemu boš to počela za stvar, ki ti je zelo ljuba, pa čeprav je treba zanjo postoriti tudi malo manj ljube stvari. Čestitke za obletnico in še na mnoga ustvarjalna leta ti kličem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!