Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

23. 1. 11

Vprašajte se...

...kreativno:


Ustvarjajte!

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Veš kaj, ampak včasih se pri ustvarjanju zalotim, da se na glas vprašam, kaj pa če bi nardila tako in tako? :)))) Res je to zelo pomembno vprašanje in spodbuja h kreativnosti. Všeč mi je, da s svojimi objavami daš stvarem posebno mesto. Do sedaj se mi to moje samospraševanje ni zdelo kaj posebnega :)))))

Tanja E. pravi ...

Vprašanje res odpira vrata do tja, kjer si jih običajno zapiramo sami. Prispevek pomaga k novemu zavedanju glede tega, zato hvala, ker si ga podelila z nami, lepo te pozdravljam!

Maja pravi ...

Večni Kaj če bi... in posledice pravilnih in nepravilnih (?) odločitev... Kdo bi vedel... Ja, življenje je umetnost in včasih je prav, da se sprašujemo Kaj če bi, saj zato odkrivamo nove možnosti in jih raziskujemo. Moj nasvet: samo brez obžalovanja!!

Bubamara šarena pravi ...

Kako volim ovakve tvoje postove!
S malim rečeš puno! Hvala ti na tome!
Niti ja nisam mislila da je to nekakvo važno pitanje, koje mi kadkada prolazi glavom kada nešto izrađujem.I vjerujem da bez toga ne bi napravila vrlo čudne, ali uspješne kombinacije i zbog toga bila oduševljena.

Andreja pravi ...

Vabim te:
http://ustvarja-anla.blogspot.com/2011/01/vabilo-na-sestrino-razstavo.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!