Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

5. 1. 11

Tok

Letos se prepuščam toku. Naj me ponese, kamor se mu zdi, da bo najbolje zame. Tudi če me bo mraz (beri: čas) občasno zamrznil na mestu, me bo sonce odtalilo in mi pomagalo naprej.


(vtis iz Zagreba)

Prepuščam se in ni me strah...

Zahvaljujoč vašemu odzivu na moje Želje, sanje..., nisem imela praznikov, temveč sem že zaplavala s tokom, vznemirjenju nasproti! :)

Kot kaže, bom najprej poskusila uresničiti projekt Fototerapije. Komaj čakam, da prejmem donirane fotoaparate, potem pa bo treba najti le še kakšne odvečne spominske kartice, pa tinto za tiskanje fotografij itd. No, pa še kakšno pošteno delo si moram najti, da se bom lahko projekta lotila 'prostovoljno'. Če bi bilo po moje, bi sicer delala vse iz čiste ljubezni in ne bi razmišljala o denarju, a žal smo narejeni tako, da si moramo za preživetje tudi kaj zaslužiti ;).
Toda, kolesje se je pognalo in moje veselje je nepopisno, ker vem, da ni več poti nazaj! Juhuhu!
Hvala Sonji, ki me je že pred prazniki razveselila s svojim prispevkom; ko prejmem še ostale donacije, boste seveda obveščeni - preprosto moram svoje veselje deliti z vami!! Zaradi vas bom spreminjala svet, zaradi vas bo več nasmehov, več solz veselja! Hvala!

*

Sedaj pa še nekaj besed o nagradni igrici:
Tistim, ki niso pokukali v prejšnje leto in pravila igranja, naj povem, da se bodo upoštevala naslednja pravilca:
*več odgovorov oz. vsi odgovori na vsa vprašanja vas pomaknejo na prednostno listo (preverite, če ste res odgovorili na vsa vprašanja, ker, po mojih ugotovitvah, nekateri niste ;) )
*tokrat vas je sodelovalo več kot lani, zato bom morala s teeeeežkim srcem žrebati dobitnice nagrad (žrebam samo tiste, ki bodo odgovorili na vsa vprašanja in imeli pripet gumbek, kot je bilo rečeno v pravilih sodelovanja) - hm, ja, lahko bo le nagrada, ali nagradi, ali nagrade... - se še ne ve kako se bo odločila žirija. Vsekakor zoprna naloga, če ti odgovori sežejo do srca...
*samo še do konca jutrišnjega dne imate čas, da pokrpate luknjice in poskrbite, da se uvrstite med zmagovalno ekipo, zato pohitite!

Hvala za sodelovanje! Iz vaših odgovorov sem se ogroooomnoooo naučila, se poglobila vase in rasla. Lepo mi je bilo in toplo!
Lep in navdihujoč januar vam želim in naj vas vaš tok ponese čim dlje!

9 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Tudi me smo rastle ob tvojih vprašanjih in ko smo se poglobile vase. Tudi tebi hvala. In naj te sonček na veliko greje, da bo malo zmrzali :)) Pa vsekakor držim pesti za projekt.

Anonimni pravi ...

Prekrasno!!!
Veliki pozdrav i pusa!

zabica67 pravi ...

Tole plavanje s tokom tudi meni iz leta v leto postaja vse bolj všeč.Pa se tako otepamo in borimo in ne moremo iz svoje kože... Ja, treba se je prepustit in pričakovat vse naj naj boljše. Naj pride v 2011!

Bubamara šarena pravi ...

Hvala i tebi što si imala hrabrosti postaviti sva ta pitanja!I sebi i nama.
I super da su se zakotrljale tvoje želje koje si zapisala ovdje!
Sretno ti ovogodišnje prepuštanje tvom toku!

Helmi pravi ...

Cold ice, very nice picture, thanks for sharing.
grt, Helmi

AllyRose pravi ...

Tudi tebi želim prijazno in vznemirljivo novo leto.

Tanja E. pravi ...

Jožica, fotografija te objave me je preko nekega drugega bloga prevzela in pripeljala na tvojo stran. Čudovit vtis iz Zagreba si ujela!! Žal nisem prej zasledila vprašanj, ki si jih postavljala, so pa odlična. Sem se takoj dala med spremljevalce tvojega bloga. Tudi zapisi so zelo dobri, hvala ti za njih. Enako dragocen je plakat iz prejšnje objave. Vsekakor še pridem k tebi "kako rečt". Vse dobro v novem letu ti želim in te lepo pozdravljam :))

Creatissimo pravi ...

Dobrodošla, Tanja, in hvala za lepe besede :)! Čeprav je igra mimo, lahko vedno napišeš odgovore, saj je namen predvsem to, da se med seboj spoznamo in se učimo druga od druge. Le nagrada bo predvsem 'duhovna' in ne materialna... - morda pa kdaj drugič?... Trudim se izbirati fotografije, ki nekaj povedo, trudim se izbirati vsebine, ki dajo polet..., zato me veseli, če je mojim spremljevalcem to všeč in da se dobro počutijo na mojem blogu. Tanja, veselim se tudi tvojih mnenj, misli, idej! Se beremo! :)

Tika pravi ...

Draga Jožica, želim, da bi te tok prinesel tja, kamor si želiš. Res se je bolje prepustiti, kot pa upehan riniti v nasprotno smer. Če se prepustimo, vidimo na poti veliko lepega in zanimivega, če pa brcamo proti toku, pa vidimo en sam boj.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!