Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

23. 8. 10

Dopustniške smeri


(fotografija z letošnjega dopusta)

Kako si izbirate dopustniške destinacije? Katere smeri ubirate?
Si vedno izberete isto smer, isti kraj, ali raje ubirate poti v neznano?
Kako se odločite, kam se boste podali, kje in koliko časa boste tam preživeli, kje boste spali?

Hm, tudi načrtovanje dopusta ni kar tako, kajne?

1 komentar:

Barbi pravi ...

Jaz obožujem načrtovanja dopustov in potovanj. :) Ni lahko, je pa zanimivo in zabavno. Imam kup destinacij, ki so na sporedu, potem pa pregledam, kaj je v času dopustovanja primerno, katere destinacije mikajo tudi moje sopotnike, potem pa se začne akcija.

Če se gre pa na morje ... hja, letos je bila samo želja, da bo morje čisto in senca na plaži, pa smo šli kar naslepo, brez načrtov in je bilo tudi fino. :)

Aja, na potovanjih sem do sedaj spala predvsem v hostlih ali Bed and breakfastih, na morju pa hotel/apartma/šotor. Čim bolj raznoliko, bolje je. In mala mesteca in poti v neznano so res najboljše stvari! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!