Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

5. 08. 10

Nova spletna stran!

Ta-daaaa!
Končno je nova spletna stran dočakala otvoritev! Hura!
Nekaj reči še ni na njej, a večina je, zato se splača pogledat (kliknite na sliko, da skočite tja). Kot boste opazili, je stran v dveh jezikih.Se pa moram pohvalit, da je tole čisto moja stvaritev: od oblikovanja, postavitve, sistema itd. - od A do Ž. Tudi vsi tisti računalniško-tehnični jeziki sodijo zraven. Zato sem še bolj ponosna nanjo.
Upam, da vam bo všeč in da se boste radi vračali po sveže novice.

Če pa najdete kakšnega tiskarskega ali tehničnega škrata, mi prosim sporočite. Ker sem toliko presedela za računalnikom, sem včasih videla dvojno, trojno, oglato, okroglo; ni za povedat. PS: No, menda bodo imeli tisti, ki imajo starejše različice internetnih brskalnikov zagotovo tehnične motnje (npr. IE6 in 7 se čudno vedeta), tako da nadgradite svoje mašince, če se le da. Žal se ni dalo odgnati teh škratov :(.

Tako sem si končno prislužila kratek dopust, potem pa me čaka še en velik zalogaj: e-trgovina. Komaj čakam!

Pa kaj ustvarjajte, ko me ne bo :).

5 komentarjev:

Snežinka pravi ...

sem na hitrco pogledala, super je, čestitke. zdaj pa na zasluženi dopust..uživaj.

Maja pravi ...

Čestitke! Sedaj si pa le dopust privošči, je res zaslužen.

Tika pravi ...

Uau, bravo, res si od sile! Si res dobila v zibko mnogo talentov. Meni je tole računalniško čaranje čista neznanka. Moj poklon!

Vladuška pravi ...

Ja, to pa si res lahko ponosna. Vse kar sama, kaj. Res se lotiš vsega in tvoja kreativnost ne pozna meja. Uživaj na dopustu, jaz grem kmalu za teboj. Se bereva v septembru.

zabica67 pravi ...

Eeeej, čestitke za pridobitek. Res si lahko ponosna. Je pa res smešno, tudi jaz ne vidim lastnih napak za sabo. Če kaj opazim, dobiš "code red". In naj ti dobro in dolgo služi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!