Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

20. 6. 10

Ste opazili...

... da se nekaj dogaja?


(z razstave v Avstriji - avtor neznan)

Pravzaprav se na blogu premalo dogaja (glede na ugodne vremenske razmere za ustvarjanje itd.), ker:

1. če ste pogledali na desno, sta se tam čudežno pojavili dve ikonci, ki vam bosta širili obzorja o tem, kaj se mota po glavi in rokah tega kreativnega podjetja.
  • Na Twitterju bomo lahko čivknili kakšno odštekano misel, bleknili kakšno neumnost za sprostitev ali peli o stvareh, ki jih čivka že cel svet.
  • Na Facebooku naj bi videli, kaj se pripravlja, kaj je v nastajanju in še kaj uporabnega za zraven. Vesela bom, če boste postali zagreti navijači, da se bom še bolj trudila, še bolj ustvarjala, še bolj eksperimentirala!
2. na desni je tudi še ena sličica, ki pa ostaja ista, a za sabo skriva novo povezavo, povezavo do nove spletne strani! Ja, končno se lotevam spletne strani, ki bo še vedno blogovsko dostopna (kjer se bo dalo kaj povedat tudi z vaše strani), a malo manj razceplena kot 'stara'. Zaenkrat se vsebine prenašajo s stare na novo, počasi pa se bo stran lepotičila v enotno podobo. Ker bo stran dvojezična, bo preobrazba trajala malo dlje. Hvala za razumevanje!

3. zaradi nove spletne strani se je pojavila tudi potreba po bolj pregledni in fleksibilni trgovinici z mojimi ustvarjenimi izdelki... No, ampak s tem se bom ukvarjala to poletje, ker... vsega naenkrat se pa res ne da, a ne?

4. potem sem si končno ves neskončno doooooooooolg spisek blogov, ki jih pridno prebiram, posoltirala v googlovem Reader-ju, kar mi je vzelo spet nekaj uric (sploh lepo pospravljanje po mapicah, da zdaj vsaj vem, kam kdo paše in od kod se je vzel). Sedaj se lahko pohvalim, da vas pridno prebiram - sproti(!), le za komentarje mi je zmanjkovalo časa. Tudi to bom še dohitela! (sem že obljubila, a ne?)

5. omislila sem si še glasovno prebiranje vsebine, da lahko sploh kaj ustvarjam!! Po novem torej ne berem, temveč poslušam učne lekcije na računalniku, medtem ko skušam kaj ustvariti, naslikati. Julija me čaka oblikovanje plakatov in bo tale reč prišla prav.

Če povzamem. Preveč sedim za računalnikom. Komaj čakam, da na Letečih lekcijah obravnavamo temo: upravljanje s časom. Nujno potrebujem!! Tudi zato, ker se nič ne oglasim s komentarji na vaših blogih in me daje slaba vest... Vi ste pa tako pridni in rečete kakšno spodbudno pod mojimi objavami :). Hvaaaalaaaa!

Da pa ne bo vse skupaj zvenelo kot eno samo jamranje, se naj za konec pohvalim, da se je o ekipi DomInStil (in mojem blogu) govorilo na spletni strani naše nacionalke!! (preberite si). A nismo fajn?! (Naj vam prišepnem, da nam to uspeva zaradi res odličnega sodelovanja in pa super koordinatorke iz DomInStila).

Toliko za danes. Pridite kaj na obisk še na www, FB ali T, če ste pri volji. Bom vesela!! Lep, ustvarjalen teden vam želim!

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Ti si pa zavihala rokave. Toliko novih zadev in načrtov. Jaz ti samo pokažem palec gor in veliko delovne vneme :-)

Helmi pravi ...

Great work !!!!
grt. Helmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!