Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

10. 6. 10

Mobili...

...za vetrovne dni...

Če bi radi zaposlili spretne otroške ročice, ali reciklirali izrabljene zgoščenke, potem vas povabim na Dom in Stil, da ustvarite svetleče mobile. Moji že visijo na našem vrtu :)



Skočite sem: mobili

Še kakšna dobra ideja za uporabo starih zgoščenk?

6 komentarjev:

Hali pravi ...

Uuuu krasni svetleči-leteči krožniki :-)
Ideje: podstavki za kozarce, svečniki (http://www.mojalbum.com/tehnike/cd-svecnik), uporabiš jih lahko kot platnice pri doma izdelanem albumu/knjigi. Obdelaš s servetno tehniko, prilepiš gor post-it listke, mini koledarček ( vsak dan trgaš dneve dol) ali kaj podobnega.

Creatissimo pravi ...

O, Hali, ti si pa res polna idej! Super, še posebej za šolarje, a ne?

HRANDICA pravi ...

Fajni mobili -tako vesoljski, za kakšno rojstno dnevno zabavo..
Hm ideje... okvir za fotografijo, stenska dekoracija namesto tapet, figurice iz stiropornih kroglic (ali polovičk)sedečih na CD (npr.žaba na lokvanju)...

mojchka pravi ...

Mobil iz zgoščenk sem tudi jaz enkrat naredila, povezala sem jih z debelješim laksom. A ko je prvič zapihala naša burja, je vse potrgalo in jih odnesla. Ko sem jih videla zarite v zemljo, sem se kar ustrašila: kaj pa če bi poleteli v kakšnega človeka????

Hali pravi ...

Ja, ja tudi za šolarje :-)

petrovka pravi ...

tole mi je pa všeč, mogoče jih bom povezala z vrvico, laksu ne zaupam preveč, ga ne znam prav zavezati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!