Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

6. 6. 10

Dogaja se...

...vse mogoče!



Ste opazili, da se nekaj časa nisem oglasila tako na mojem kot na vašem blogu?? Kaj naj rečem? Dogaja se, dogaja..., pa je zato bolj malo časa za mojega hiperaktivca (beri: moj računalnik).

Ta teden so bili dnevi učenja, letenja, poglabljanja vase, ustvarjanja med knjigami, organiziranja neorganiziranega, pa še nekaj pestrih dogodivščin se je našlo nekje vmes.



O vseh podrobnostih prav kmalu, ko bom govorila o:
*tem, kako me je ekspresivna terapija napolnila z energijo
*tem, kako sem na likovni terapiji odkrivala naše družinske vzorce
*letečih lekcijah s številnimi kreativnimi dušami in Kelly Rae
*ustvarjanju z otroki med knjigami v ljubljanskih knjižnicah (več o tem tu: link)
*pestrem dogajanju z ekipo Dom in Stil, ko je v naše kadre posegal dež (uvod v dramatično zgodbo naše pustolovščine si preberite tu: link, slike pa preverite tu: link)

In med tem, ko me ni bilo, so prišli k meni novi obiskovalci! Jupi! :) Vsem tistim, ki ste moj blog obiskali prvič, želim: vedno ste dobrodošli! Vesela bom, če kaj pokomentirate, vprašate, predlagate, se predstavite :).
Vsem rednim spremljevalcem mojega bloga pa se zahvaljujem za vse spodbudne in zanimive komentarje, pridne obiske, pa tudi za besede, ki dajo misliti... Hvaležna sem za vse :)!
Že nekaj časa pri meni čaka malo presenečenje za pridne in zveste spremljevalce... Enkrat bo odrinilo na pot in morda potrkalo prav na vaša vrata :). Kot že veste, pri meni ni žrebanja in 'srečne roke'; pri meni štejejo besede, kreativnost, trud... Nikoli ne veš, kdaj le ena beseda, en nasmeh, en stisk roke osreči nekoga in mu polepša življenje. Lahko ste to prav vi!

Obljubim, da tudi jaz pridem k vam spet na obisk. Nisem pozabila na vas! In vem, da čakate še par besed o Art Marketu v Ljubljani, utrinke z moje delovne mize, pa še fotozgodbo s potepanja z Drobižki sem vam dolžna. Tukaj je par novih fotografij... (a niso primorske hiše fotogenične?! - glej zgoraj...)


(in kaj ni lušno videt takole kreativno vzdušje?)





(in še nekaj dobrot:)




Kako pa vi preživljate te čudovite sončne dni?


(praznična primorska oprava)

3 komentarji:

Biljana pravi ...

Najbolj me zanima kako je bilo na tej ekspresivni terapiji, čeprav bo tudi ostalo zanimivo brati. Dom in Stil pa itak redno spremljam.

Ja, končno sonček, pri nas smo ga zelo veseli, čeprav ga še ne morem čisto izkoristit zaradi novorojenčka....

Vladuška pravi ...

Tvoje objave si vedno nekako dam 'na stran' v svoji glavi. In ko imam čas jih pogledam, ker želim prečesesati vse :) In tudi tokrat se poklikala vse tvoje linke in se spet pasla ob fotografijah in se nasmejala zgodbi o vremenski sliki in vremenu :) Vidim, da si polno zaposlena in da ti idej nikakor ne zmenjka. Verjamem, da si prava mojstrica v svojem delu. In rada sem del tvoje blogerske zgodbe. Lepo je priti na obisk med lepe besede in slike.

Vladuška pravi ...

Aja, sončne dni pa preživljam rada v senčici s pijačo ali skodelico dobre kave v roki :). Ali pa na motorju, ali pa na svojem zelenem balkonu, kjer razmišljam o vem mogočem in opazujem rože kako so mi že zrastle. Veliko je stvari, ki jih rada počnem ob lepem vremenu. Že sam sončen dan je lep:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!