Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

25. 2. 11

Toplo, mrzlo?

Če vas zebe, ne pozabite na topla oblačila :)



Ko boste pa na toplem, pa preverite, kaj je novega na CreatissimoLab-ovi Facebook strani in blogu projekta fototerapije. Same dobre novičke!!

O nič kaj dobrem dnevu pa v eni od naslednjih objav, zato se psihično pripravite na še eno 'kruto resnico'. Uh, sem huda!

Naj vam bo toplo in lepo!

PS: licitaciji še tečeta nekaj dni/uric, mogoče pa bo tudi kakšna nova, zato redno preverjajte to objavo in toplo vabljeni, da sodelujete tudi vi!

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Najprej si me nasmejala s tem oblečenim drogom, nato pa razveselila z dobrimi novičkami. Se pa malo bojim te krute resnice, ampak kar ne ubije, te naredi trdnejšega. Se bom tega držala.

Biljana pravi ...

Super, vedno se razveselim dobre novice..tista bolj kruta pa...včasih se nam kakšna stvar zdi krivična, mogoče pa je ravno to potebno, da lahko napredujemo v takšnem ali drugačnem smislu...

Vera pravi ...

Vec neko vreme razmislaj i ja da napravim nesto vakvo na neko drvo u centru grada!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!