Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

4. 02. 11

Tudi Zagreb

Nekaj utrinkov s predbožičnega sejma v Zagrebu, kamor sem se odsankala lanskega decembra.

Na sejmu so se našli:

ročno izdelani izdelki (topli, natiskani, za pripet, za obesit, za oblečt)...pa tudi takšni, z novoletnim in romantičnim pridihom...Jasno, ste našli tam tudi moje izdelke (tile, na sliki so poželi največ zanimanja - modra kolekcija) in mene osebno...Še sreča, saj sem tako imela čast spoznati in poklepetati s kreativkami iz Hrvaške, katere sem prej poznala le preko blogov. Čudovito jih je bilo spoznati v živo! Sedaj še z večjim veseljem pokukam na njihove bloge! Pokukajte tja tudi vi!5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Tudi ta del Zagreba se mi dopade s svojimi raznolikimi 'kreacijami'. Za vsakogar nekaj, bi se reklo. In ta tvoja modro-bela kombinacija kar pričara tisto pravljično zimo :)

Maja pravi ...

Oh, kako lepo! Je moralo biti res užitek se sprehoditi med vsemi temi lepotami!
Tudi meni je všeč tvoja kombinacija: tako nežno zimska!

Keks pravi ...

zahvaljujući tvojim radovima smo se upoznale, jer su prekrasni i baš prepoznatljivi! hvala ti što si nas podsjetila na predbožićno raspoloženje :)

Tanja E. pravi ...

Hvala za čudovite utrinke, lp:))

Bubamara šarena pravi ...

Lijepo vas je bilo sve tamo vidjet i upoznat uživo one koje sam znala samo preko blogova...Atmosfera je bila baš odlična...i svašta lijepoga se dalo vidjeti na sajmu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!