Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

3. 09. 09

Magnetna tabla

Za vse tiste, ki smo strastni pisci 'ne pozabi' listkov (in ki jih potem po možnosti po petih minutah založimo), pa za kakšne sveže šolarje, ki potrebujejo urnik pred očmi, in pomembne telefonske številke, nakupovalne sezname in še kaj, je tukaj ena mini ustvarjalna rešitev:
'magnetna tabla'

Lahko si jo izdelamo po svojem okusu (na kratko takole):

Potrebujemo:


Podlago (npr. leseno desko) prebarvamo:


In rezultat obesimo na steno:


Enostavno, kajne?
Upam, da nam kmalu pokažete svoje primerke!

4 komentarji:

MarikaGabez pravi ...

Tole je super ideja!
Sedaj ko sem videla tole tablo, sem končno sklenila, da si nabavim to magnetno barvo. Pri nas imajo smao malo večje lončke in se mi nakup ni zdel smotern.

Creatissimo pravi ...

Se strinjam, kar se tiče cene in količine barve... Če odkrijem kakšno podobno zadevo čez mejo, po ugodnejši ceni ali večji količini, sporočim! Ker, če hočemo, da magnet dobro prime, je treba nanesti več nanosov magnetne 'baze'. Jaz sem se znašla tako, da je le del pobarvane deske magneten, ostalo je pa samo 'dekor'. Kot vedno - improvizacija ; ).

Jana pravi ...

Res, super ideja. Tabla je krasno barvita. Hm, če si nebi ravno zadnjič ene kupila, bi to zagotovo poskusila tudi sama.

成人影城 pravi ...

淫女交流
深夜大主廚
洪爺影城電影下載
比基尼辣妹圖片
清涼泳裝美女寫真集
激情影音妹妹
激情視訊辣妹美女
精淫福利社
精品射出站
美女圖3d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!