Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

28. 09. 09

Piranski ex-tempore

Prejšnjo soboto, na prekrasno sončen dan, sem jo s kolesomiz Kopra mahnila po kolesarski stezi D8 do Izole, mimo Strunjana, dišečih vinogradov, v Portorož, od tam pa v Piran.Si spotoma pogledala Piranski ex-tempore, kjer so me navdušila naslednja dela:
- slike:
(prekrasen plankton)


(in seveda pisani svet Davida Lična)

- keramika:Nato sem v Piranu prevzela moje zložljivo slikarsko stojalo (sliko s slikarskega maratona so mi prodali, tako da mi je ostalo le to) in na poti nazaj v Koper vzbujala pozornost okolice z nevsakdanjo premikajočo kompozicijo kolesa s stojalom : ).

Pristanek na koprski obali pozno popoldne je bil čaroben in lep, ko se je pogled ustavljal na toplo obarvani primorski arhitekturi.Kako je bilo v Kopru to nedeljo, na ex-temporu Sladka Istra, pa kmalu.

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!