Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

2. 10. 09

Jeseni...

...me najbolj očara drevje...Lep vikend vam želim!

2 komentarja:

Biljana pravi ...

Ja, drevje je zakon, mene očara v bistvu skozi celo leto:) Včeraj sem bila na vašem predavanju, bilo je krasno in se mi zdi, da sem dobila par nujno potrebnih informacij, hvala ker ste prišli in ker ste delili svoje znanje z nami.

Creatissimo pravi ...

Hvala, Snežinka! Me veseli, da je bilo predavanje koristno! Nikoli ne veš, kaj kdo pričakuje, kaj bi rad izvedel, kaj mu je pomembno (pa tebi ni in obratno), tako da mi pripombe (take in drugačne) zelo pomagajo pri samoanalizi lastnega dela. Zato res hvala! Sicer pa upam, da se še kaj vidimo, ali beremo, ali skupaj ustvarjamo! (Če vas še kaj ekstra zanima, pa sporočite - rada delim svoja spoznanja z drugimi in se tudi sama kaj novega naučim). Lp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!