Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

18. 02. 11

Projekt fototerapije

Z železno voljo in po korakih napredujem s projektom fototerapije.


(železna volja)

Vznemirjenje pa še kar raste, saj se bliža marec, ko se bo kolesje pognalo v tek. Pred tem me sicer čaka še cel kup logistike in formalnosti, a bo že. Ostajam optimistična! :)

Z veseljem vas obveščam, da sem končno uspela na spletni strani pripraviti posebno stran o projektu ter blog, kjer si boste lahko prebrali, kako projekt napreduje. Tam boste našli par besed o fototerapiji, projektu in o tem, kako lahko pomagate tudi vi!

(kliknite na spodnji sličici, da pokukate na stran o projektu fototerapije ali na blog):Tam boste celo našli kruto resnico o sofinanciranju projektov preko razpisov in zakaj ubiram pot donacij...
Vesela, bom, če boste podprli projekt; če ne drugače, vsaj s posebnim 'gumbom' in povezavo na spletno stran, da se o projektu razširi glas. Hvala za vaš trud, čas in podporo!


(gumbek, ki ga povežite s stranjo: www.creatissimolab/phototherapy))


Te dni sem obložena s knjigami. Tole je trenutno moj najljubši prijatelj ;) :Vendar še vedno ni ob meni vseh knjig, ki bi jih potrebovala. Tudi zgodba s knjigami je namreč zanimiva:
od tega, da so knjige pri določenih profesorjih in jih je čudež dobiti, tudi samo za vpogled (hm, iz katerega denarja so že kupljene knjige na univerzah??), do tega, da se je treba v knjižnico vpisati, pa tudi če bi si rad knjigo sposodil samo za par uric in si pripravljen pustiti tam osebni dokument...
Torej, če poznate kakšnega študenta na FDV ali FF-Psihologiji, se priporočam za kontaktne podatke, če bi bil pripravljen sposoditi si knjige zame. Hvala!
(Prav neverjetno, koliko časa človek porabi za pregovarjanje o stvareh, ki naj bi bile javno dostopne...)

K sreči mi vaša podpora nudi dovolj energije, da preplezam tudi ovire in z železno voljo rinem naprej!

Naj se pa sedaj za donacijo zahvalim še Vladki. Ne samo, da mi je poslala svoj prispevek za projekt, presenetila me je še z njeno ('na kožo pisano') voščilnico, polno simbolike in dobrih želja :)! Poglejte, kako je čudovita!!


(ročno izdelano by Vladka)

In take geste so najlepša popotnica na poti raziskovanj, še posebej, kadar se znajdemo pred ovirami. Hvala, Vladka!

Hvala vsem, ki boste širili glas o projektu in ki boste kakor koli prispevali k večjemu veselju v srcih otrok!

Srečno iz srca!


4 komentarji:

Vladuška pravi ...

V veliko veselje mi je, da lahko s svojimi majhnimi dejanji naredim veliko. Čestitko sem delala resnično z neprestano mislijo nate in z velikim veseljem ter dobro energijo in očitno mi je uspelo nekaj tega poslati z njo in tega sem zelo zelo vesela. Prav tako sem presrečna, da ti je zadevo uspelo pognati in vsekakor bom takšno krasno zadevo širila naprej. Na blogu jo že in jo še bom :))

Anonimni pravi ...

Fotke su prekrasne a čestitka je posebna! Volim navratiti na tvoj blog uvijek nađem nešto lijepo i zanimljivo.
Lijep pozdrav i ugodan vikend.

HRANDICA pravi ...

Bravo, da ti je uspelo ispeljat nov projekt! Grem kar širit nove informacije.
Imej lep vikend in čim manj skrbi ♥

Anja pravi ...

Joj, knjige na faksu.... groza... Držim pesti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!