Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

17. 09. 10

Vodnik po spletni strani

Laboratorijske raziskave so pokazale, da si nekateri ne upate brskati po sestavinah naše spletne strani, zato smo za vas pripravili slikovno-besedilni hitri vodnik po CreatissimoLab spletni strani.

Dobrodošli v Laboratoriju kreativnosti – kar pogumno naprej!


Ko prijadrate na spletno stran www.creatissimolab.com, lahko za uvod pobrskate po povezavah, ki so napisane pod imenom:Kaj neki se skriva za temi povezavami?
Pa poglejmo:
a - Domov: tu so doma vse povezave, na katere se lahko vrnete, kadarkoli odjadrate predaleč.
b - V laboratoriju: aktualna ponudba podjetja, kje se potikamo, kaj delamo, kaj pripravljamo, kaj napovedujemo… (oziroma razlogi, zakaj ni časa za pisanje Creatissimo bloga).
c - Ekspresije: na tem mestu bodo zbrane informacije, kaj smo v preteklosti že počeli, kako smo se imeli, pa tudi kje se je govorilo o nas in kje so nas hvalili… Zaenkrat se še ubadamo s prihodnostjo, pa še ni veliko napisano o naših preteklih dosežkih, a tudi to bomo popravili. Obljubim!
d - O meni: kako stopicam po svoji življenjski poti, kako pristopam h kreativnemu delu in zakaj ne znam delati drugače.
e - Kontakt: kam pisati, kam poklicati za več informacij ali kako mi povedati, kar želite.
f - RSS: želite sveže novičke s podjetja naravnost v vaš bralnik ali nabiralnik? Izberite med novicami, ki vas najbolj zanimajo – še danes!

Ker vemo, da le s par povezavami ne bi bili zadovoljni, jih nekaj najdete tudi na levi strani CreatissimoLab spletne strani. Kliknite nanje, da raziščete našo ponudbo:
g – le z enim klikom lahko z naše spletne strani pokukate še na Creatissimo blog, CreatissimoLab stran na Facebooku ali prebirate naše žvrgolenje na Twitterju. Ker zadnja dva še tehnično friziramo po našem okusu, še ne delujeta s polno paro, a prosim, ne obupajte nad nami! Tudi tam boste slišali in brali novičke, ki jih ne boste vedno našli na blogu ali spletni strani. Vabljeni k skupnemu druženju!
h – kliknite na Delavnice ali Predavanja in raziščite, kakšno storitev lahko pričakujete od podjetja. Kliknite na delavnico/predavanje, ki vas zanima, da se seznanite z detajli. Imate še kakšno posebno željo? Pišite mi, pa bomo pogledali, ali vam lahko pomagamo.
i – V stiski Creatissimo pomaga tudi pri varstvu otrok. Vzgajamo, ne le varujemo. Preberite več, ko kliknete na povezavo.
j – Likovna terapija je najpomembnejša storitev podjetja. Je pomoč, podpora, spodbuda, inspiracija. Je sredstvo, s katerim si lahko izboljšamo življenje. Pod mentorstvom likovne terapevtke varno hodimo po poti prenove in spoznanj. Vabljeni, da si preberete več o likovni terapiji in si z našo storitvijo obogatite življenje.
k – barvito, nagajivo, resno, globoko, nenavadno, zanimivo. V trgovin'ci si izberite izdelek, ki vam je najbolj pri srcu, ali pa mi napišite svoje želje, kaj naj v Laboratoriju ustvarimo za vas
(Trgovin'ca trenutno raste dan za dnem. Za sveže novičke iz trgovin'ce se naročite na strani trgovine (levo spodaj pod 'Actions')).
l – Poglejte, kaj lahko Creatissimo izdela posebej za vas, po vaših željah in potrebah… Ilustriranje, oblikovanje, slikanje, fotografiranje… - preizkusite, kaj zmoremo!
m – Creatissimo ustvarja in deluje tudi v partnerstvu z drugimi podjetji in osebami. Za povezavo Creatissimo in… se skrivajo številne povezave do zanimivih ustvarjalnih kotičkov, kjer se dogaja veliko različnih stvari. Preverite in pokličite, če želite, da postanemo partnerji tudi z vami!Na desni strani CreatissimoLab spletne strani pa lahko najdete zbrane sveže novice podjetja Creatissimo:
n – Za tiste, ki so bolj nagle sorte, so to novice s spletne strani: iz laboratorija, partnerstva z Dom in Stilom ter novice o aktualnih delavnicah, ki jih izvajamo.
o – Pod njimi najdete še zadnje novice s slovenskega in angleškega Creatissimo bloga,
p – ter občudujete najnovejše izdelke iz CreatissimoLab trgovin'ce ali odjadrate na našo Facebook stran.


Še veliko zamisli bo v prihodnje ugledalo luč sveta v našem laboratoriju, zato vljudno vabljeni, da nas pogosto obiščete, pobrskate, kaj se skriva po kotih in nam pišete kaj vam je všeč ali kaj še pogrešate, pa veste, da to zmoremo. Vse pripombe jemljemo resno, saj je moto podjetja: 'ustvarjajmo skupaj' – ko želite ustvariti več!! Si upate?


Upam, da vam je hitri vodnik prišel prav. Statistika bo pokazala, ali ste se z našo navigacijo lažje znašli in prijadrali na obisk, mogoče s sabo pripeljali še kakšnega znanca ali spremljevalca, nas hvalili na svojem blogu ali FBju ter si upali nakupovati v novi trgovin'ci.
Creatissimo se trudi prav za vas, zato pridite in uživajte v Laboratoriju kreativnosti! Se vidimo tam!!

2 komentarja:

Biljana pravi ...

Enkrat ali dvkrat sem pa res malo firbcala....sam ponavadi si vedno vzamem malo premalo časa za takšne stvari..zdaj otroci spijo in grem še 1x mal pošpegat kaj se skriva tam notri;)

Vladuška pravi ...

Sem podobna kot snežinka, sem bila že pri tebi na obisku, ampak si ne vzamem časa, da bi si vse v miru pogledala. Bo pa sedaj pravi čas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!