Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

24. 09. 10

Pridete, a ne?

Če si na spletni strani niste prebrali tele novice, in če na Facebook strani niste pogledali med napovedane dogodke, in če niste sledili povezavi z lanskega leta, potem pa res ne vem, kako se bomo videli???
Pridite se posladkat in pokukat med malarje in kaj kupit in uživat. V nedeljo. Jaz bom tam! (Pa pocukajte me za rokav, da se spoznamo v živo!)Dežja menda ne bo, če pa slučajno le zaide na tisti konec, je pa streha zagotovljena!

PS:
Naslednjič vam pa ne povem več, bo kar na spletno stran treba pogledat ;)

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Se spomnim od lani in če bi bila bližje bi prišla in vsekakor bi te z veseljem pocukala za rokav in ti stisnila roko v pozdrav.

K pravi ...

Pridemo ;)

Anonimni pravi ...

hvala ti na komentaru, godi mi od foto-umjetnice kao ti.
Odlična fotka kao i sve koje objaviš, pusa iz kišne Rijeke.

K pravi ...

Tvoje mixed media miniaturce so mi zelo všeč. Škoda, da te ni bilo ob stojalu, ko smo šli mimo ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!