Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

22. 09. 10

Pri sosedi - 1.del

Avstrija.Že lani sem v tejle objavi povedala, da hodim tja. Dopustovat.

Sedaj pa je čas, da vam povem zakaj in zakaj mi je tako všeč - v sliki in besedi.

Tam me najdete:

zaradi čudovitih hribov in dolin...aktivnega dopusta in uživanja v neizmernih razgledih...zaradi brezkrbnosti, ker se preprosto ne moreš izgubiti...zaradi prostranih pašnikov in radovednih krav...zaradi naravnih lepot, ki jih ne zmanjka...gorskih jezer, v katerih se ogledujejo gore...pa zaradi počesanih cvetk tudi...Seznam odgovorov je predolg za eno objavo, zato bo o tem tekla beseda po delih. Komaj čakam, da vam pokažem drugi del!!
Spotoma pa me zelo zanima, zakaj pa vi dopustujete prav tam, kjer dopustujete?

6 komentarjev:

eda pravi ...

Predivne fotografije!!! Pozdrav iz Splita

Biljana pravi ...

mmm, čudovito, tukaj si resnično človek lahko oddihne

Anonimni pravi ...

Divnoo!

Barbi pravi ...

Sicer ne grem v Avstrijo, ampak v podobnih stvareh tudi jaz uživam na dopustu. Le da ostajam kar v Sloveniji. In grem v Julijce ... hodit, plavat, kampirat, fotografirat, uživat ... gore delujejo neverjetno sproščujoče. Bi se kar preselila na Gorenjsko, samo potem bi najbrž nehala ceniti to lepoto, ko bi postala vsakdanja. :)

Pa kakšen dan na morju se tudi prileže. :)

Uuu, pa zeleni irski travniki z ovčkami ... tam je tudi fino. :)

MarikaGabez pravi ...

Čudovite fotografije!!!

Zakaj prav tam dopustujem? Zaradi tamkajšnjih ljudi, nepopisnega zadovoljstva najmlajših dveh kadar smo tam, lahkotnosti ki jo čutim v duši in telesu.

Vladuška pravi ...

Prekrasne fotek in brez dvoma kraj za pravo oddih. Midva sva bila letos že četrtič na Braču in znam si predstavljat, da hodim tja še 30 ali več let. Če bi imela hišico na morju, bi jo imela tam. Verjetno za to, ker je otok precej zelen, redko poseljen in ker so najine počitnice res samo najine, brez gužve, hrupa, računalnika in televizije.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!