Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

26. 06. 10

Slučajno

Danes sem čisto slučajno zašla v zgodovinske čase...

Moj namen je bilo najti stensko barvo za prenovljeno spalnico.
Čisto slučajno pa sem z biciklom pribrcala še v staro mestno jedro Škofje Loke, kjer pa so danes zavrteli čas nazaj.

Privoščili so si okusne jedi,domače zvarke,in si (majhni in veliki) nadeli pražnja oblačila.Nekateri pa so bili pridno v svoji delovni (cehovski) uniformi in ustvarjali.Na trgu se je našlo tudi nekaj rokodelskih izdelkov, ki s svojo preprosto lepoto še vedno izžarevajo popolnost - tudi danes.

Še dobro, da je bil z mano čisto slučajno tudi moj NikecPikec, da sem si lahko zabeležila nekaj utrinkov z dogajanja in jih lahko sedaj postavim na ogled še vam (če ste dogodek čisto slučajno zamudili).

Takšni nepredvideni slučaji so mi zelo všeč :)! Pa vam?

3 komentarji:

HRANDICA pravi ...

Super je, ko ne gre vse naravnost, ampak tudi levo en desno. Ob koncu takšnega dne vedno zadovoljno sedem na kavč in rečem: Danes je blo pa res fajn. Mislim, da je tudi na tvojem obrazu zadovoljen nasmešek.:-)

Maja pravi ...

Lepa reportaža! Mi e kar žal, da smo na "bolniški".

Vladuška pravi ...

Slučaji so ena taka zanimiva reč, na koncu verjameš, da so se zgodili z namenom in tale tvoj slučaj je prav super. Da te kar takole vrnejo v preteklost. Pogrešam kaj takega v Mariboru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!