Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

16. 6. 10

Dva volka in napolitanke

Ustvarjalne delavnice, ki jih pripravljam za otroke, temeljijo na ustvarjalnem procesu, domišljiji in spodbujanju kvalitet vsakega posameznika.
Vedno so zastavljene dovolj na široko, da se celota sestavi iz idej posameznikov in da v procesu ustvarjanja sodelujejo vsi otroci po svojih zmožnostih (tako mlajši kot starejši).


Delavnica v okviru festivala Veris v Logatcu je bila zasnovana tako, da so se otroci preizkusili tako v likovnem ustvarjanju, glasbenem (festival Veris je festival pod okriljem glasbene šole) in gledališkem. Sproti smo spoznali neverbalno komunikacijo, razvijali empatijo (vživljanje v druge) in se vadili v improvizaciji.
To je bilo fino!

Najprej smo likovno ustvarjali. Tudi mladi volk je pomagal:



Potem smo se šli Slepe miši, pa Skrivalnice, in se valjali po tleh od smeha :) :



Nazadnje je mladi volk pojedel mali deklici vse napolitanke, stari volk pa je mislil, da se mladi volk sladka z otroki:



To smo se smejali in zabavali :) ! Otroci so vedno tako zelo izvirni in odprti za izzive!
Upam, da enkrat pridete tudi vi zraven, da bo še bolj veselo!

4 komentarji:

HRANDICA pravi ...

Otroška domišljija je vselej brezmejna, če ji le pustimo. In kako nalezljiva sta sreča in veselje, ki nastaneta v ustvarjalnem procesu....!
Zagotovo je bilo zabavno, se vidi s fotografij.

Anonimni pravi ...

I could not find your translation button...but judging from the photos.....it looks like all those children are having a fun filled day for sure!

thanks for your visit...see you again soon!
ciao bella
creative carmelina

Biljana pravi ...

Se vidi, da ste se imeli super, ni lepšega kot otroški nasmejan in zadovoljen obraz.

Vladuška pravi ...

Verjamem, da je na teh delavnicah res prav zanimivo in mogoče se ne bi bilo slabo kdaj priključiti kot velik otrok in ponovno, vsaj za trenutek, začutiti tega otroka v sebi in ga spraviti malo na plano :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!