Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

13. 06. 10

Poseben kraj

Trenutno se mi po glavi podijo podobe kot je ta:Ta kraj me tako navdihuje, da me že dolgo srbijo prsti po barvah in čopičih. A kaj, ko moram počakati do julija, ko bo urnik manj natrpan...
Samo, da mi ne bo medtem navdušenje pobegnilo?!?

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Ne verjamem, da bi ti navdušenje pobegnilo, prekrasno je, da bi se kaj takega zgodilo :-) Upam, da čimprej najdeš čas za čopiče in barve.

HRANDICA pravi ...

To bi bila prekrasna slika. Julij bo pa hitro tu in evo tebe, hop pred stojalom. Do takrat si pa privošči še kak sončni zahod ali vzhod, da ne bo ta tvoj sameval. :-)
Lep začetek tedna.

Helmi pravi ...

What a beautiful picture and place.
grt. Helmi

Hali pravi ...

Junij je le korak stran, tale fotka je pa res dihjemajoča :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!