Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

25. 05. 10

Tik preden...

...začnem z akcijo, je stanje na moji kreativni mizi (tokrat) takole:*zapolivinilana miza ali miza v delovni uniformi (kot ji rada rečem)
*keramične ploščice za delovno ploskev (bele - itak! (o beli kdaj drugič))
*sfrizirana mašinca za rezance
*valjarčki raznih oblik in izgledov
*rezila - za rezanje, seveda!
*rokavičke za kirurgške posege
*štemplji in njim pripadajoče barve
*za vsak slučaj še papir za peko
*kos mase za mečkanje
*potencialni kandidati za obdelavo
*in manj pomembne druge malenkosti
Pa ideja še sodi zraven, ker pa je nevidne barve, je na fotografiji ne vidite ;).

Ko ugotovim, kako uspešno tečejo spretni prsti, se odločim, ali se bom lotila večjega ali manjšega števila potencialnih kandidatov. Nerada rinem z glavo skozi zid, kadar nisem na pravi frekvenci.
Raje se lotim česa drugega.
In kako hitro je v takem primeru pospravljena miza? V sedmih minutah! Res! - sem štopala! Tak način mi je vsekakor bolj všeč kot tisti, ki mi je med pripravljanjem ali pospravljanjem pil živce. Da imaš stvari na dosegu roke, je vsekakor boljše! (No, vsaj zame).

Pa vaše mize? - bi jih kaj pokazali na ogled? (Za nas, ta radovedne?)

8 komentarjev:

Urša pravi ...

Ohoho, lepo, kar usedla bi se na stol in začela namesto tebe :)

Kako imaš pa sfrizirano mašinco za rezance? :)

HRANDICA pravi ...

Me prav zanima, kaj bo iz tega nastalo!! Bela in bela in še malo barv..pa štampiljke..
Kaj je to s štampiljkami, da so tako popularne?

Hm, moja miza. Ta se pripravlja in pospravlja non stop, ker nimam posebnega delovnega prostora. Tako se selim iz jedilniške mize, na kuhinjski pult, pa v dnevno sobo na tla in mogoče še malo na balkon...potem je pa res težko pospravit :-)

Vladuška pravi ...

Pravzaprav bi si upala pokazat svojo mizo prej in po, vmes pa mi ostaja ponavadi 30x30 cm, ostalo pa vse nadevano :-) Potem pa vsekakor pospravim, ker nikakor ne morem začet nove čestitke na razmetani mizi.

Radovednost pa tudi mene daje, kaj bo iz tega nastalo.

Sonja pravi ...

Uhh, zdaj ko vidim tvojo lepo urejeno in do pikice zorganizirano mizo, moje ne bom nikoli upala pokazat :))))

Tanja pravi ...

Joj, jaz se strinajm s Sonjo. Vedno delam na kuhinjski mizi, ki pa ni za javnost, ko je na njej moj material in tudi definitivno ni pospravljena v 7 minutah. PRej v 70-tih. Komaj čakam izdelke, ki so v takem redu nastali.

Bodi lepo, Tanja

Hali pravi ...

Mhmhm vse lepo v vrsti, kot vojaki :-)
Hmhmh upam pokazati, bom fotografirala takoj ,ko pridem domov, od jutra je ostalo vse hmhmhm nametano? Samo pokrovček sem pritisnila na lepilo :-)Kot Vladka, je tudi meni najbolje se vsest k pospravljeni mizi ( čeprav je čez 5 minut že kaos)

Maja pravi ...

Se strinjam s Sonjo in Tanjo. Pri meni je vedno tak kreativni nered, da samo jaz vem kje je kaj ;) Tvoja pa je prav za v reviji objavit, bi se takoj vsedla in sprobala!

Hali pravi ...

Evo sem naredila domačo nalogo...takole izgleda, ko naredim 1 (eno) čestiko...pred tem je bil ovse na svojem mestu... http://picasaweb.google.si/hali72/Razno#5475831867385844146

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!