Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

24. 5. 10

Bili smo...

...v toplih krajih, s pogledom na:



Bilo je krasno, sončno, veselo, ustvarjalno, malo smo se igrali z vetrom in kapljicami dežja, pa klepetali, packali in si izmenjavali izkušnje. Kreativno da je kaj!!

Saj že veste: fotoutrinki s potepanja sledijo kmalu, danes me čaka ustvarjalna miza (že malo zaostajamo s produkcijo, ajajaj). Mogoče utegnem pofotkati (spet) drugačno sceno na mizi, da vidite, kako se pri meni stvari menjajo kot aprilsko vreme. Prejšnji teden Drobižki, ta teden čisto nekaj drugega, nekje vmes pa celo nekaj ur nečesa sijočega ;).

(O Art Marketu pa tudi ob priliki, da se odzovem na Sonjin komentar).

Se beremo!

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Verjamem, da vam je bilo lepo in komaj čakam, da vidim, kaj vse ustvarjaš.

HRANDICA pravi ...

V taki pokrajini ne pričakujem nič manj, kot uživanje v ustvarjanju. Inspirativno:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!