Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

19. 4. 10

Ta deseta

Pred dnevi mi je Vladka iz Ustvarjalne skrinje predala nalogico, da odprem prvo mapo v Mojih fotografijah, izberem deseto fotografijo, povem zgodbo o njej, naredim povezavo do osebe, ki me je izbrala in izberem pet novih oseb, ki jih čaka ista naloga.

Še dobro, da se je sploh našla kakšna slika v Mojih fotografijah, saj fotografij ne shranjujem v tej za-fotografije-namenjeni mapi ;).



Tole fotografijo mojega prednika sem posnela pred leti in mi je še vedno ena ljubših. Še vedno se spomnim, kako sem rada opazovala, kako izpod spretnih rok nastajajo koši, košare, metle in drugi predmeti iz vej. In še sedaj se spomnim vonja po svežem lesu...
Žal pa nisem bila dovolj odrasla, da bi se te družinske tradicije naučila, ko sem še imela možnost. Sedaj pa, ko bi si to želela, je žal prepozno.
Še dobro, da imam vsaj fotografijo, ki me popelje nazaj, med spomine...
To je moja zgodba.

Sedaj bi pa želela pokukati v mape pri:
*ninileni
*mcCrafty
*objemi drevo
*madchen fur alles
*sanzi

Gremo gledat! :)

2 komentarja:

HRANDICA pravi ...

No, tako, pa sem prej našla obvestilo, kot pa je obvestilo našlo mene.Ha, ha..
Lepo je pokukat v zgodovino s fotografij, se tako spomniti korenin in hkrati ugotoviti, da smo že dolgo na svetu.

Vladuška pravi ...

Vedela sem, da bo s tvoje strani objavljena kakšna posebna fotografija, ki bo imela kakšen globji pomen in prav zato sem te izbrala. In vesela sem, da sem tako naredila :-) Krasna je in lepa zgodba stoji za njo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!