Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

21. 04. 10

Mi lahko svetujete?

... ali obstaja v Avstriji trgovina (po možnosti okoli Graza ali Villacha), kot je npr. pri nas Memories v CE ali Antus in Prometej v LJ, kjer prodajajo hobby (in ne toliko art) zadeve?
Predvsem štampiljke, distresse, štance, perle, gumbe, trakove in druge scrap reči.
Lahko pa mi svetujete tudi za kakšno bolj 'cvetličarsko' varianto kot je pri nas Mak v LJ...Kakšne pošteno založene trgovine še nisem našla, mogoče pa iščem na napačnem koncu?

Že v naprej hvala za nasvet :)! Zlati ste!!

3 komentarji:

Maja pravi ...

Pošteno povedano: je ni! Ena je v okolici Innsbrucka, druga najbližja pa Stempeloase v Minhnu:(

Bubamara šarena pravi ...

Imaš u centru Graza jednu trgovinu na dvije lokacije (30 m jedna od druge, jedna je hobby a druga art) Kaspar Harnisch(http://www.kasparharnisch.at/kontakt.asp). Nema toliko za scrapbook, ali imaš perle, trake, drvene stvarčice, žicu, ima i cvjećarski dio.....Ako si u blizini isplati se pogledati, možda nađeš nešto.

Vladuška pravi ...

Se pridružujem Maji, takšnega materiala se ne da dobit, vsaj ne da bi vedela. Jaz imam link samo od ene trgovine v Grazu, ampak mislim, da tu ne bo materiala kot ga potrebuješ, ker je bolj z slikanje, ampak morda pa ti vseeno pride prav:
http://www.boesner.com/boesner/servlet/~austria/frontend/austria/austria/Startseite.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!