Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

24. 12. 09

Voščilo

Za praznike:



Naj vam bo za praznike toplo, lepo, domače!
Hvala za obiske, klepetanje, pohvale, ideje, tople želje! Pridno jih nosim s sabo, božam, množim in razdajam! Brez vašega navijanja in podpore ne bi šlo. Hvala!

Če še nimate posebnega, ročno narejenega, zanimivega božično-novoletnega darila za svoje najdražje, si ga lahko izberete tukaj, nekaj jih je na zalogi - čakajo prav vas!!

Ah, seveda, še vprašanjce št.5, čisto lahko: katero skladbo priporočate, da jo poslušamo za Božič (če izvzamemo Last Christmas, Do they know it's Christmas..., Bela snežinka, Sveta noč - oz. najbolj slišane na radiu)?

Za pravila igre pokukajte tu. (Odgovarjate lahko tudi za nazaj, če ste se vključili z zamudo). Igra bo tekla do novega leta.

6 komentarjev:

Mateja pravi ...

Lepe praznične dni in ustvarjalno, veselo in smeha in lepih doživetij polno 2010 tudi tebi, Jožica!

Barbi pravi ...

Božične pesmi ... moje najljubše. :) Najlepše se posluša Sveto noč, Glej, zvezdice božje in Rajske strune in sicer na starem babičinem gramofonu, ko si čisto majhen in gramofon še dokaj dobro dela. Sproti se med petjem pa pobira bonbončke s smrečice. :)

Ampak če te "zlajnane" pesmi zamenjamo s kakšno drugo, moramo nujno poslušat te fante, ki na poseben način izvajajo 12 days of Christmas:
http://www.youtube.com/watch?v=28GUU1YbP_E


Tebi in tvojim želim lepe praznike in naj bo leto 2010 čisto po vaših željah. :)

Vladuška pravi ...

Bolj kot razmišljam, ali pa si želim namisliti nekaj posebnge, manj mi gre :-) Niti ne bi bilo smiselno, da se naredim cool in si namislim neko pesem, ki je sploh nisem poslušala :-) Ne morem si pomagat, ampak jaz sem taki božični klasik in najrajši poslušam klasične božične pesmi, kamor spada Louis Armstrong z Winter wonderland, Bing Crosby z White Christmas, Judy Garland z Have yourself a merry little christmas, pa kakšen Frank Sinatra itd. Veš kaj mi je najboljše pri teh komadih? Če se zavzameš samo za melodijo te asociirajo na stare dobre risanke kot je Tom in Jerry in podobne, kjer je bila v ozdaju za efekt glasba s klasičnimi glasbili in orkestersko glasbo. Ta je ze ena taka, prisluhni melodiji: http://www.youtube.com/watch?v=3Pu-bVrndgY

Anja pravi ...

The Snowman, zagotovo
http://www.youtube.com/watch?v=spFJEIjBwFs

Maja pravi ...

Klasiki vedno padejo, pa Chris Rea s svojim šarmantnim glasom in Driveing home for Christmas, ki vedno sede za v avto!

Petra Militarev pravi ...

Božič je sicer že mimo in upam, da si uživala ob dobri glasbi. Hvala puncam za nasvete (jih bom drugo leto upoštevala) Žal ti tukaj ne znam svetovat, čeprav smo za naš božičen večer imeli en fajn CD s po moje, klasično božično glasbo, ki ji pa žal ne vem naslova:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!