Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

3. 05. 11

Vaš odgovor…

…mi bo pomagal, da bo ta blog postal boljši… :)

Na vprašanje lahko odgovorite direktno na CreatissimoLab FB Strani ali ga napišete tu,, na blogu (če nimate FB računa ali imate druge razloge, zaradi katerih ne želite pustiti odgovora tam). Najlepša hvala že v naprej!

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Sem tako kolebala preden sem oddala svoj glas :) Kot sem že tam napisala, zanima me več stvari, hkrati pa nas znaš potešiti s tem, da nam podaš vsega malo. Všeč so mi tvoje fotografije, všeč mi je, da pišeč kritično in to kar res misliš, kakor mi je všeč tudi tvoje delo in to je tudi kar si želim na tvojem blogu.

HRANDICA pravi ...

Tudi meni je všeč tvoje odkrito pisanje, inspirativni stavki, besede in fotke. Všeč mi je, da se lahko včasih zaradi tega ustavim in zamislim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!