Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

18. 4. 11

Vabim vas… (Do what you Love – Love what you do)

… da si preberete zgodbo, ki sem jo napisala na mojem Creatissimo in English blogu, z namenom, da vas spodbudim, da sledite svojemu srcu in sebi.  Zaupajte vase!

Direktna povezava do objave: Do what you Love – Love what you do  

marked by the muse, stephey baker, creative living, art blog, artist

Zgodbo prispevam kot ena od muz  The Courage to Fly Blog Hopa (ki ga je posebej za vas pripravila čudovita muza Stephey Baker). Kot sem vas že enkrat povabila, vas tudi tokrat vabim, da si preberete še druge navdihujoče zgodbe sodelujočih, povezave do le-teh boste našli tu.

Hvala! Želim vam navdihujoč, zapolnjujoč in poguma poln dan!

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Prebrala in super je bilo. Pa ta slika mi je tudi všeč, te barve, ki se prelivajo iz ene na drugo stran in obkrožajo to deklico. Zdi se mi, kot bi jo varovale.

Creatissimo pravi ...

Hvala, Vladka... Ja, tale risba je nastala tako, da sem imela v mislih varno zavetje trav, kjer lahko deklica zaspi brez strahu. Me veseli, da se to na risbi prepozna :)

Anonimni pravi ...

Slažem se slika je prekrasna!

Hali pravi ...

Prekrasna slika, trave in žitni klas res dajejo zavetje in tople barve toplino!

Tanja E. pravi ...

Mmmmm, slika je res tako zelo lepa in sporočilna ter tako zelo pristaja v tvoj prispevek, iz nje veje ena sama spokojnost, zavetje, zaupanje.... Odlična ideja in sama izvedba, čestitam! LP:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!