Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

29. 4. 11

Anglija

Še nekaj fotografij iz mojih starih albumov. Koščki Anglije, ki bodo morda prazni, ker bodo vsi...

hiteli sem:

Anglija ni dežela, ki bi mi bila najbolj pri srcu, čeprav sem bila večkrat tam in nimam slabih izkušenj. Celo angleškega dežja sem doživela izredno malo, temveč me je vedno pričakalo lepo vreme in le tu in tam kakšna kapljica dežja :).

Seveda pa mi bo Anglija vedno ostala v lepem spominu, kajti tam sem se izobraževala – in to je bilo eno najboljših izobraževanj 'ever' – pridobljena znanja (in spoznanja) mi koristijo tako v privatnem življenju kot strokovnem. In tega se ne da pozabiti – 'ever'. In izobraževanje je tisto, ki bi me najprej spodbudilo, da grem tja še kdaj.  

4 komentarji:

Mojca pravi ...

kdo ve... nekje nad nami se vedno pletejo misli in ravna pot prav... misli pletemo mi, seveda. in tudi pot si ravnamo mi. tako da... ti že veš :)

posnetki so odlični.

Tanja E. pravi ...

Čudovite fotografije, polne vsebin, ki govorijo same zase...LP:)

Maja pravi ...

Jaz pa Anglijo preprosto ljubim!! Ko moja noga stopi na angleška tla, začutim, da tja preprosto spadam. Težko opišem vsa občutja, ampak preprosto sva ubrani od prvega trenutka. Diham jo, čutim jo in pogrešam, kadar nisem tam. Duše se včasih malo pomešajo, a ne:))
Hvala, ker sem lahko trenutek sanjala ob tvojih fotkah. Včerajšnji dan sem preživela na poti, zato nisem mogla spremljati W&K poroke, ki bi jo gledala izključno zaradi Londona:)

Leptir (Nataša) pravi ...

Prekrasne fotke :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!