Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

26. 10. 10

Kreativni studio - 2.del

...kjer se uresničujejo sanje...

Že kar nekaj časa je preteklo od tedaj, ko ste si lahko v tejle objavi pogledali načrt mojega ustvarjalnega kotička.

Končno si boste lahko pogledali nadaljevanje (- v sliki in besedi). Kako je iz načrta zrasel resnični prostor - najprej omare, nato miza, nato pa še...

Poglejte si moje kraljestvo na www Dom in Stil, ko kliknete na spodnjo povezavo:




Povzetek:
a) ustvarjalna miza z ročaji, ki so tam iz več razlogov (in pod njo vozički z ustvarjalno robo: tuši, barvice, akvareli, modelirna masa, dekorativni materiali itd.)
b) skrita žoga za sedenje (ven kuka le ročaj)
c) za vogalom skrita magnetna tabla
d) predelne nizke omarice
e) omara z drsnimi vrati (in ustvarjalno robo kot so papirji, pripomočki za oblikovanje, strokovna literatura, skicirke, itd.)
f) odprti del omare za priročne reči kot so fascikli, platno, leseni okvirčki, 'katalog' mojih poskusov materialov ipd.

Za lažjo orientacijo pa pokukajte na načrt, ki je bil objavljen v eni od prejšnjih objav.



Ja kje imam pa barve pa štampiljke pa sito za sitotisk? Več o tem pa naslednjič, zato ste vabljeni, da še pridete na blogobisk!

Se vidimo!


7 komentarjev:

HRANDICA pravi ...

Luštno si to speljala do konca. Prostor je svetel, prostoren, ima kotičke za vsako malenkost. Zdaj potrebuje le še malo packarije in delovne (ne)urejenosti:))

MarikaGabez pravi ...

Kako je lepo.....
Tako belo, da bi se jaz kar bala kaj premaknit in pokvarit celostno podobo.
Ampak saj vem, da je to zgolj prvi vtis, Ko bi zčautila materiale in se jim ne mogla več upirat, bi postal prav simpatičen nered.

Resnično je bela pametna odločitev.

Vladuška pravi ...

Zelo so mi všeč tvoje rešitve. Zelo lepa soba. Meni vsekakor manjka ena zaprta omara, ki sem jo prej imela. V tako omaro res lahko marsikaj skriješ, predvsem liste.

Creatissimo pravi ...

Tako pa je npr. v uporabi: http://creatissimo.blogspot.com/2010/05/tik-preden.html in http://creatissimo.blogspot.com/2010/05/kreativni-proces.html

Hali pravi ...

Prekrasno imaš, vse "pošlihtano" mi je všeč.In hvala za namig o lučki z "dnevno" svtlobo, nekaj takšnega moram tudi jaz nabaivti, saj bolj ali manj ves čas delam pod lučko. Veliko ustvarjalnih uric v prijetnem okolju ti želim!

Andreja pravi ...

Ooo tole pa bo delovni kotiček; prostoren in svetel :-))

Tika pravi ...

Idealni atelje. Najbolj mi je všeč, ker prevladuje bela barva. Seveda si vse premislila in ga tudi praktično uredila. Uživaj v ustvarjanju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!