Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

3. 7. 10

Pridite!

Jutri, 4.7.2010, se vidimo v Logatcu, na trgu Sv.Nikolaja!



Prireditev bo potekala od 16h do 19h, ampak mi, ustvarjalci se bomo potikali po Logatcu že od 9.ure naprej.
Pridite nam delat družbo!

Ja, z julijem se zame začnejo ustvarjalni dnevi s čopičem in platnom (ali pa morda akvarelnim papirjem). Jupi!!
Nekateri so ob prejšnji objavi pomislili, da odhajam na dopust, v resnici pa se le vračam k mesecu slikanja in ustvarjanja, za navdih pa mi bo (med drugim) služil tisti kraj v tej in tej objavi. Kdo pa ob takem užitku sploh potrebuje dopust?!?

Torej, glejte, da jutri pridete v Logatec in me pocukate za rokav, da se spoznamo v živo!!

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Res sem mislila, da odhajaš na dopust. Ampak kolikor razumem, ti je v teh krajih tako ljubo in polno inspiracije, da se boš hkrati tudi odpočila. Lepo se imej in veliko ustvarjalnega užitka.

Biljana pravi ...

Ups..sem zamudila objavo...drugače bi pa sigurno prišla...v bistvu smo dopoldne šli mimo sam smo bili očitno premalo firbči, da bi prišli pogledat kaj se dogaja. No, saj varjetno boste še kaj prišli in takrat upam, da bom pravočasno opazila in prišla na klepet:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!