Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

8. 10. 11

Ustavljen čas

Kar nekaj časa ni bilo objav na Creatissimo blogu…
Ste opazili??

Morda ste mislili, da smo ustavili čas. Da smo si nenapovedano vzeli čas za počitek, čas za odmor. Da smo odvrgli vsa bremena in skrbi, ter se prepustili pustolovščinam...
Morda ste celo pomislili, kako poležavamo na plaži in si praznimo prepolno glavo.

Toda nismo imeli te sreče, da bi (tako kot naš sosed) poležavali na soncu in vam po pošti pošiljali lepe pozdravčke. 

Pravzaprav, smo imeli letos najkrajši možni dopust, ki ni bil dovolj za počitek in brezkrbno raziskovanje bližnjih in daljnih krajev. Nekaj je bilo izobraževanja, analiziranja, pripravljanja, razpravljanja, in tistih drobnih stvari, ki se težko opazijo na zunaj.

Tisti, ki spremljate naše novičke iz laboratorija, že veste za nekaj aktivnosti, s katerimi smo se zaposlili čez poletje in v septembru:

Kdor si je želel malo navdihov, ki so všeč tudi nam, jih je nekaj lahko našel na CreatissimoLab FB strani.

Seveda smo našli tudi dneve za sprostitev, ustvarjanje in potepanje. Več o tem boste brali na CreatissimoLab blogu v naslednjih dneh in tednih. Končno se stvari umirjajo, končno se nam obeta slabše vreme, ko bo več časa za zapečkarstvo, končno smo dohiteli čas.

In končno bo več zapisov na blogu in mojih komentarjev pod vašimi objavami. Juhej! ;)

Kar danes vas vabim na CreatissimoLab blog na ogled ene posebne objave, ki ima nekaj skupnega z objavo na Ustvarjalni skrinji in predrago ustvarjalko (in po novem foto-navdušenko) Vladko.

Vabljeni!

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Drago mi je da ste ponovo sa nama!

Pozdrav vrijednoj i kreativnoj ekipi
Creatissima:)

Vladuška pravi ...

Zame si itak neverjetna oseba, ki zmore narediti toliko stvari. Polno imaš tiste prave energije, ki je usmerjena v projekte, ki zadevajo skrb za druge ljudi in to mi je pri tebi zelo všeč. Ker ti je mar, ker si želiš pomagat. Škoda le, da ti ob tem zmanjka časa zase, ampak tudi jaz verjamem, da bo zima nekoliko popravila tudi to. Lepo te je brati, in sploh mi srce veselo igra ker sem del zgodbe tudi jaz ;)))))

Maja pravi ...

Važno je, da si nazaj:) Se že veselim tvojih novih prispevkov!

Tilen pravi ...

Welcome back !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!