Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

14. 10. 11

Nova uganka

Pa smo spet pri spoznavanju Slovenije :).

Tokrat vas sprašujem, v katerem kraju imamo takšen pogled z ulice na cerkev?

Hmm, me prav zanima, kako težko je to vprašanje za vas… Če bo pretežko, bo pa čez čas še kakšna fotografija več za pomoč ;).

Lep, topel in ustvarjalen vikend vam želim!

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Tole pa res ne vem. Sicer me vleče v najine skupne kraje, samo se ne spomnim kakšnega takega motiva, tako da mislim da ni to. Kaj druga pa mi ne pade na pamet :) Jaz bi malo pomoči, polovičko mogoče :) Lep in ustvarjalen vikend tudi tebi.

Maja pravi ...

Ej, priznam: POJMA NIMAM!! Sem prav radovedna.

Barbi pravi ...

Sem prišla pogledat, da vidim, če mi moj projekt Oglejmo si Slovenijo kaj koristi. Na prvi pogled se mi je zdelo, da bi to lahko bilo v Ptuju. Na drugi pogled sem pa že skoraj prepričana. :)

Morda pa je moj projekt dejansko obrodil sadove v poznavanju Slovenije.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!