Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

16. 7. 11

Prisluhnite

Vabljeni, da si preberete mojo objavo na blogu 'Vision and Verb', ki govori o morjih, oceanih, poslušanju in še čem… Komentarji in vaše misli doborodošle!

Kliknite povezavo: Zen of the Ocean, da skočite tja!

Uživajte v poletju!

2 komentarja:

Tanja E. pravi ...

Jožica, odlično ti je z besedami uspelo približati to, kar ob morju večina nas (ob)čuti in razloge za to.
Slikovite prispodobe, ki me kar popeljejo tja...Na "tisti" obali iz prejšnje objave je potop že 4 m od obale prava lepota, takoj te objame nov svet, globina in tišina, občutiš ritem in energenizirano moč morja, pa Vidiš..., občutiš življenje. Ugasne hrup, ki je nad gladino in zagledaš jate prečudovitih ribic, ki priplavajo čisto do nog.
Čestitke za krasno objavo! LP:)

HRANDICA pravi ...

Mislim, da ne bi mogla bolje ubesediti občutenja in doživljanja morja. Kako pa se potopiti v sebe in najti svoj notranji mir pa se sliši dosti lažje, kot je v resnici.
Hvala, da deliš to razmišljanje z nami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!