Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

14. 4. 11

Je bilo fino?

Kako vam je bila torej všeč uganka? Je bila težka? No, nič zato… – zakaj ne bi sprejeli novega izziva in se preizkusili v (s)poznavanju Slovenije? Nihče vas ne bo kaznoval, če ne boste uganili in nobena enica pri zemljepisu ne bo padla ;). Le še bolj zabavno bo! Tukajle je še ena slika tega starega mesteca, o katerem sem vas spraševala. Mogoče vam bo dala majhen namig zastava…

Bo šlo? Neee?

Kdor ne ve odgovora, ga najde na moji Facebook Strani :) in si pogleda še več slik iz tega prikupnega starega mesteca v objavi z naslovom: Slučajno.

Vidim, da ste nekatere zelo dobre opazovalke, spet tiste, ki pa še niste bile tam pa vabim, da se prepričajo na lastne oči, da vas ne vlečem za nos ;)! En dober izgovor za kakšen sproščen izlet, kajne?

Bi se še igrali takšnele uganke in spoznavali koščke Slovenije? Jaaaa? Potem pa pridno obiskujte ta blog, kjer vas bo tu in tam pričakala kakšna podobna uganka. (Vaš odziv me je tako razigral, da bi vam uganko zastavila že jutri, a to bi bilo pa malo preveč – je treba malo dvigniti napetost ;)…).

Se vidimo!

6 komentarjev:

Andreja pravi ...

O ja, sedaj pa definitivno vem, da je Škofja loka. Tole je zastavica ki predstavlja škofjeloški pasijon (PROCESSIO LOCOPOLITANA).. ☺

HRANDICA pravi ...

No, takole! Tole sem še pa jaz razbrala z zastave :)

AllyRose pravi ...

;))) Se pravi, da je bilo tisto drevo tapravo. :)

Vladuška pravi ...

Se pravi, da sem zadnjič uganila. Kakšna dobra fora, ko sem čisto na blef rekla. Ampak vidiš, se splača :)))) Bom pa zdaj res morala enkrat tja, ko še nisem bila.

Simona pravi ...

Ja, ni Ptuj - pa tako me je spominjal nanj. Bo kar Škofja Loka.
Uauu, v drugem poiskusu mi je uspelo.

Anja pravi ...

Haha, Škofja Loka. Lansko leto sva se tam zelo resno smukala okoli ene čudovite velike stare hiše. No ja, letos sva našla stanovanje v drugem lepem srednjeveškem mestu :o) Vse je az nekaj prav.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!