Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

17. 04. 11

Velika noč v vaših mislih

Samo še teden dni in tu bo Velika noč. Moja blogo- in www-statistika mi kažeta, da nekateri že brskajo po mojih velikonočnih delih in idejah. Zatorej, da marsikomu olajšam delo, sem v tejle objavi zbrala nekatere moje velikonočne stvaritve (s pripadajočimi linki)... Letošnjih posebnih velikonočnih stvaritev še nimam, ker mi malo nagaja čas. Bomo še videli, če bo kaj novega.

 

No, tukaj so povezave, toda najprej, si preberite, kaj vas čaka na spodnjih povezavah:

 
Moje printe luškanih velikonočnih zajcev še vedno najdete v moji (Etsy) e-trgovini, sami pa lahko po navodilih ustvarite velikonočno kokoško ali prisrčno velikonočno zajčico, ali velikonočne voščilnice za vaše prijatelje in družino ali ustvarite drobcene ptičke…  Toda Velika noč ni samo pirhi in zajci… To je tudi čas pomladi, rož in vrtičkov, zato poskusite ustvariti tudi kaj spomladanskega.

Tu so vse povezave (ne zamerite, ker sem naredila enako povezavo kot na angleškem blogu Creatissimo – linki vas bodo popeljali na moj angleški blog, toda objave z nadaljnimi povezavami vas bodo ponovno pripeljale do slovenskih navodil, zato se ne ustrašite... – hvala). Uživajte! 

5 komentarjev:

Maja pravi ...

Tale zajčica je zelo čedna. Mislim, da mojih polic ne bi krasila samo za Veliko noč!!

Tanja E. pravi ...

Ja res je zelo čedna tale zajčica, krasna ideja in ta belina z malo "rozike" se ji zelo, zelo poda. LP:)

Maja pravi ...

Kako lušna zajčica. Ravno sem razmišljala, kaj bi ustvarjali s tamalimi. Hvala, da si si vzela čas in nabrala na kupu toliko super idej!

Keks pravi ...

Preslatka je zečica! :)

Vladuška pravi ...

Super si se spomnila, da si tako vse dala na en kup. Sama se tudi kar nekako otepam teh velikonočnih, pa bom se spravila naredit kakšno ta teden. Upam :) Dobro, da si me spomnila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!