Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

14. 3. 11

Saj vem, da čakate...

...na kakšno mojo objavo, pa novičko, pa obljubljeno licitacijo...

Žal mi ne znese. Sem sredi procesa usklajevanja z mentorji (projekt fototerapije je v teku, kajpak) in ta teden usklajujem tisoč reči naenkrat, zato je noro! Strašno trpim, ker ne morem nič ustvarjat, prsti pa tako srbijo! :(

Drugače pa je krasno! Imam eno-par lepih novičk, ki pa si zaslužijo kakšno bolj spodobno objavo, zato kdaj drugič. Nad prvimi srečanji z otroki, ki sodelujejo pri projektu, pa sem itak navdušena! :)
No, tudi posodobitev z novičkami na blogu o projektu me še čaka... Vsake toliko časa pokukajte tja, da izveste več.

Licitacije bom poskusila izvesti takoj, ko bo mogoče. Potreba po pokrivanju stroškov za kartuše, fotopapir in baterije je kar še, zato bi prodala tudi sebe, če bi le lahko kaj zaslužila za projekt ;).

Imam pa eno vprašanjce glede licitacij. Mogoče mi lahko vi svetujete...
Na razpolago imam svoja mini dela (originale), katerih začetno vrednost za licitacijo ocenjujem na 8 EUR. Potem imam printe (mojih originalnih ilustracij) na profi art papirju tudi za 8 EUR. Potem pa imam še 4 fletne original sličice (mešana tehnika) na lesu, katerih vrednost je 17 EUR, želela pa bi, da bi jih kdo kupil skupaj (ni sicer nujno, a mislim, da bi veliko bolje delovale v kvartetu). Imam tudi nekaj drugih stvari (originalov) za okrog 12 - 15 EUR.
Kaj bi mi predlagali, da dam na licitacijo? Verjetno bom dala več izdelkov, da bo za več okusov... , toda kaj naj postavim na prvo mesto?

Imam pa tudi DSLR Nikon D80 (samo body) v odličnem stanju (rabljen približno 6 mesecev) ter National Geographic foto nahrbtnik (brez napak ali poškodb, skoraj nov), ki bi ju prav tako rada zamenjala (beri: licitirala/prodala) za sredstva, ki jih potrebujem za projekt fototerapije.

Če veste za potencialne interesente, mi prosim povejte, da lahko objavim licitacijo, ki bi najbolj prišla v poštev (s slikcami zgoraj omenjenih predmetov).

Že v naprej hvala za nasvete, predloge!



Tale fotografija pa naj vas spravi v dobro voljo! Posnela sem jo zato, ker predstavlja zavzetost in zagretost tistih, ki smo obsedeni s fotografiranjem. Fokus, fokus, fokus. Naj mi oseba na fotografiji oprosti, če misli, da sem jo posnela zato, da bi se norčevala. Sploh ne! Meni se zdi scena popolna! Vsa tista energija, ki jo čutim, ko sama lovim posnetke v objektiv, ko iščem popolne posnetke, je zajeta v tej fotografiji... Se tako zdi tudi vam?

Mislim na vas!


3 komentarji:

AllyRose pravi ...

;))) fotografija je res hecna in zanimiva.
Glede licitacij ti pa po pravici povedano ne znam pomagat.
Mogoče bi dala na licitacijo tiste izdelke, ki jih ponavadi najlažje prodaš.

Vladuška pravi ...

He he, tale fotka je res zabavna. Si torej v polnem pogonu in upam, da si boš uspela kak trenutek vzeti tudi za ustvarjanje. Glede licitacije bi ti prav rada pomagala, ampak nimam pojma. Ta Sašina ideja z najbolj prodajanimi se mi res ne zdi slaba. Bi pa jaz tudi dala od vsega po nekaj, pa da vidiš kako in kaj, da sploh potipaš teren. Mogoče ilustracije na prvo mesto?

Biljana pravi ...

Zabavna fotka, ni kaj. V iskanju pravega položaja za fotkanje se res lahko namatramo:)

Tudi jaz nimam pojma kaj glede licitacij, jaz bi vsekakor dala več stvari, kot si rekla, zaradi različnih okusov.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!