Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

27. 3. 11

Najljubša aktivnost?

Kako pa vi preživljate vaš čas?


vir

Izkoristite dan!


6 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Tile procenti pa so zelo zanimivi in kar malo zaštrašujoči, da toliko časa ljudje posvečajo TVju. Dobro da nisem med njimi ;)

Kristina pravi ...

Zastrašujoča statistika!
Jaz berem, poslušam glasbo in seveda ustvarjam, ups, pa na dolge sprehode s psico hodim. TV gledam morda 1 uro na teden. Računalniških igric pa sploh ne igram. Hmmmm, morda sem prestara ;)

Andreja pravi ...

Hm sem si morala prav napisati. Čas ko nisem v službi je v 24 urnem delavniku 15 ur. Od tega je nekje 7 ur za spanje recimo tako da mi ostane recimo budnega stanja 8 ur od tega če se le da 3 urice preživim s otročkicama, kakšno urico ali dve kaj ustvarjam in potem še kakšno urico ali dve v bolj ali manj spečem stanju pred TV z zaprtimi očmi kaj razmišljam☺ Joj ko takole sistematično pogledaš je prav res grozna statistika.

Mojca pravi ...

o hudoooooo!!! ljudje toliko visijo pred TV? sama ga skoraj ne opazim... res pa radio non stop brli. in ob njem se da vse - ustvarjati, plesati, klepetati, spati... :)

Tika pravi ...

Mislim, da internet že močno konkurira televiziji. Televizije skoraj ne gledam, medtem ko brez računalnika skoraj ne gre.

AllyRose pravi ...

To, s televizijo in videoigricami mi je jasno, ampak nisem pa vedela, da ljudje toliko časa porabimo za kuhanje. Pa saj je to dobro, če se zraven družiš, pogovarjaš, pa zdravo ješ. No, mogoče v manjših porcijah. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!