Creatissimo blog in English:

Dobrodošli...

... na CREATISSIMO blogu ..., mestu za ustvarjanje in o ustvarjanju! Ste (ali bi radi bili) kreativni? Pridružite se nam in delite z nami vašo ustvarjalnost, misli, želje, trike, ideje itd. Osredotočili se bomo na kreativni proces, zato ne skrbite, če 'niste talentirani' (kmalu boste videli, da ste!!).
Zaželjeno so-delovanje, zato: pridružite se čim prej!

!!PS: ustvarjajte si dneve po svoji meri! Srečno!!

Do you want to read MY BLOG IN ENGLISH? Don't translate! - Go here!

24. 10. 10

Divergentno, kreativnost, šola...

so področja, s katerimi se ukvarja podjetje Creatissimo. Nekaj o tem ste lahko prerali na spletni strani pod rubriko Ustvarjalni proces.

Več o tem pa v odličnem videu (v angleščini), ki ga morate nujno videti in slišati. O šoli, o ADHD, o kreativnosti, o... (predavatelj: Sir Ken Robinson, animacija: Cognitive Media).Kaj menite?

PS: V kratkem odgovorim tudi na vprašanja, ki ste jih zastavili v komentarjih pod prejšnjimi objavami. Obljubim, da ne bo le en stavek (zato potrebujem nekoliko več časa).

1 komentar:

HRANDICA pravi ...

Odlično predavanje, veliko logičnih in resničnih stvari navedenih ter vsekakor enkratna ilustrativna predstavitev.Sem navdušena.Hvala za prispevek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright...

Celotna vsebina bloga je avtorsko delo, zato je uporaba gradiva možna le s pisnim dovoljenjem avtorjev (pišite na creatissimo@gmail.com). Kršitve materialnih in moralnih avtorskih pravic ter nespoštovanje pogojev uporabe so kaznivi!